Izraeli tervező készítette Beyoncé esküvői ruháját a Black is King című filmhez

Beyoncé imádja a színes ruhákat, de újra és újra visszatér a kék-fehérhez. A pop hercegnőjének új filmje jön a Disney+ csatornánál Black is King, vagyis a Fekete a király címmel, amelyben az izraeli ruhatervező Alon Livne esküvői ruháját viseli.

Az új filmben Beyoncé egyfajta vizuális utazásra hívja a nézőket, melynek során újraértelmezi az Oroszlánkirály tanulságait a mai fiatalok számára és bemutatja, milyen sikereket értek el a feketék a történelem során. A történet egy fiatal király transzcendentális utazását meséli el, a megcsalatástól, a szerelmen át az önmagára találásig.

Beyoncé egy Istagram posztban is nyilatkozott a filmről, amelyben azt írja, hogy ez a munka nagyon fontos volt a számára. „Az elmúlt évben éjjel-nappal forgattam, kutattam és vágtam. Mindent megpróbáltam beleadni, és most ezt átadom nektek”, mondta, majd hozzátette, hogy a film a feketék csodálatos eredetét meséli el. „Sosem gondoltam volna, hogy az a rengeteg munka, amelyet a film elkészítésébe tettünk egy évvel később valami nagyobb társadalmi ügy szolgálatába is állhat majd. A 2020-as események még aktuálisabbá tették a film üzenetét”, írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
I typically keep comments short and sweet, but I just watched the trailer with my family and I’m excited. 🎶please don’t get me hype🎶🤪 “Black Is King” is a labor of love. It is my passion project that I have been filming, researching and editing day and night for the past year. I’ve given it my all and now it’s yours. It was originally filmed as a companion piece to “The Lion King: The Gift” soundtrack and meant to celebrate the breadth and beauty of Black ancestry. I could never have imagined that a year later, all the hard work that went into this production would serve a greater purpose. The events of 2020 have made the film’s vision and message even more relevant, as people across the world embark on a historic journey. We are all in search of safety and light. Many of us want change. I believe that when Black people tell our own stories, we can shift the axis of the world and tell our REAL history of generational wealth and richness of soul that are not told in our history books. With this visual album, I wanted to present elements of Black history and African tradition, with a modern twist and a universal message, and what it truly means to find your self-identity and build a legacy. I spent a lot of time exploring and absorbing the lessons of past generations and the rich history of different African customs. While working on this film, there were moments where I’ve felt overwhelmed, like many others on my creative team, but it was important to create a film that instills pride and knowledge. I only hope that from watching, you leave feeling inspired to continue building a legacy that impacts the world in an immeasurable way. I pray that everyone sees the beauty and resilience of our people. This is a story of how the people left MOST BROKEN have EXTRAORDINARY gifts.❤️✊🏾 Thank you to Blitz, Emmanuel, Ibra, Jenn, Pierre, Dikayl, Kwasi and all the brilliant creatives. Thank you to all at Disney for giving this Black woman the opportunity to tell this story. This experience has been an affirmation of a grander purpose. My only goal is that you watch it with your family and that it gives you pride. Love y’all, B

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Beyoncé az előzetesben egy fehér menyasszonyi ruhában jelenik meg, amely Livne munkája. A tervező alkotásait már korábban is viselte az énekesnő. Ilyen volt például az a vörös ruha, amelyet a Mrs. Carter világturnén hordott 2013-ban, írja a Jpost.

De nem Livne az egyetlen izraeli tervező, akivel Beyoncé dolgozik. 2018-ban a Shahar Avnet által tervezett testszínű ruhakölteményt viselte Londonban a férje, Jay-Z oldalán.

Inbal Dror is számos ruhát készített a számára, valamint Galia Lahav tervezte azt az esküvői ruhát, amelyben Beyoncé és Jay-Z megújították egymásnak tett hűségi fogadalmukat.

A Black is King-et július 31-én kezdi sugározni a Disney+ csatorna.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp