Nem teljesül Bálint gazda utolsó kívánsága

Bálint gazda csak a halála után engedte nyilvánosságra kerülni utolsó kívánságát, amely a temetésével volt kapcsolatban. A népszerű kertészmérnök és felesége között már korábban is volt nézeteltérés a temetést illetően, és a család végül úgy döntött, nem teljesíti Bálint gazda utolsó kívánságát.

Mint ahogy azt a Kibic Magazin is megírta, Bálint gazda utolsó kívánsága az volt, hogy hamvait szántsák be abba a földbe, ami az apjáé volt, ahol felnőtt és ami őt is azzá tette, amivé lett.

A kiskegyed.hu szerint azonban a feleségével, Antóniával egyedül a temetés kérdésében nem egyeztek nézeteik. Az asszony úgy érezte, férje ezzel elvenné tőle a lehetőséget, hogy kijárjon a sírjához a temetőbe.

A család végül úgy döntött, nem teljesítik Bálint gazda utolsó kívánságát.

Temetése a Fiumei sírkertben lesz július 14-én, kedden délelőtt 11 órakor. A gyászszertartáson mindenkit szeretettel várnak a hozzátartozók.

Bálint György (születési nevén: Braun György ) 1919. július 28-án született Gyöngyösön, meghalt 2020. június 21-én Kistarcsán. Halálát feltételezhetően koronavírus fertőzés okozhatta, amelyet valószínűleg már a kórházban kaphatott el.

Özvegye hetekig karanténban volt halála után, emiatt a temetés időpontját is el kellett halasztani.

A gyászoló család kéri azokat, akik szeretett halottjukat utolsó útjára kísérik, hogy – a koronavírus-járványra való tekintettel – ezúttal mellőzzék a személyes részvétnyilvánítást.

Kapcsolódó cikkünk:

Kiderült, mi volt Bálint gazda utolsó kívánsága – Kibic Magazin

Csak a halála után akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön. A több százezres követőtáborral rendelkező Bálint gazda vasárnap hunyt el 101-dik évében. A népszerű kertészmérnök Homonnay Gergely író, publicistának adott interjúban nyilatkozott a temetéséről, de arra kérte őt, hogy csak a halála után hozza nyilvánosságra utolsó kívánságát.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp