Apáti Bence beperelné Szinetár Dórát

A Budapesti Operettszínház balettigazgatója és publicista Apáti Bence szerint Szinetár Dóra antiszemitának nevezte őt egy nemrég megjelent interjúban, és ez bosszúért kiált.

Szinetár Dóra nemrég interjút adott a Magyar Narancsnak, ahol arról is kérdezték, miért megy át a Kálomista Gábor által vezetett Thália Színházba az Operettszínházból, és nem érzi-e kínosnak „felvállalni Kálomista Gábort”.

Szinetár Dóra erre a következő választ adta:

„Az Operettszínház balettigazgatójának (Apáti Bencének – C. D.) ezerszer durvább megnyilvánulásai vannak közszereplőként, a kinevezésekor mégsem kérdezte meg senki, miért nem mondunk fel zsidók, melegek, másként gondolkodók, és mindenki, akiket hol burkoltan, hol egyértelműen elítél hetenként egy élő tévéadásban.”

Szinetár Dóra

 

Apáti a fenti kijelentést sérelmezi, amely szerinte aljas és vérlázító hazugságoktól hemzseg. Erről a hírtv.hu-n megjelenő blogján írt. Apáti szerint Szinetár meg akart felelni a balliberlális média elvárásainak, és ezzel a mondattal arra utal, hogy ő, „Apáti még nagyobb náci és még sokkal, de sokkal gyűlölködőbb homofób, mint a Kálomista, így voltaképpen nem is követett el akkora bűnt.”

Apáti azzal fenyegetőzik, hogy Szinetár Dóra nagyon meg fogja bánni, hogy átlépett egy határt, majd sorolni kezdte, hányszor védte a zsidókat, vagy állt ki a védelmükben, illetve, hogy Magyarország az utóbbi évtizedekben sokkal biztonságosabb helyett a zsidók számára, mint Nyugat-Európa köszönhetően többek között Magyarország bevándorláspolitikájának.

Apáti Bence

„Szinetár Dóra!
Szavaid természetesen nem maradhatnak következmények nélkül. Hazudtál, megrágalmaztál.
Arra utaltál, hogy én antiszemita vagyok, hogy minden héten zsidózok, hogy minden kedden felveszem a barna zubbonyomat és náci gyűlöletszeánszokon veszek részt.
Holott ennek pont az ellenkezője az igaz.
Az a meleg vagy zsidó beosztottam, aki nem rendszeres nézője a Keménymag című műsornak, az interjúd alapján pedig joggal gondolhatta, hogy én gyűlölöm, megvetem a vallása, a származása, vagy a szexuális orientációja miatt.”

Apáti úgy zárja bejegyzését, hogy Szinetárnak sokba fog még kerülni a Magyar Narancsnak adott interjú, mert legközelebb a bíróságon fognak találkozni.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp