Kiskorú lányt szállított az ex-izraeli miniszterelnöknek Jeoffrey Epstein?

Ehud Barak volt izraeli miniszterelnököt is elérte az Epstein-botrány, melynek során számon hírességről, például András hercegről derült ki, hogy kiskorúakat kényszerítettek szexuális együttlétre.

A volt izraeli miniszterelnök szerint csak azért tették bele a nevét a sajtóközleménybe, hogy eltereljék a figyelmet az amerikai sztárügyvéd, Alan Dershowitz ügyéről, akit azzal vádolnak, hogy rendszeresen erőszakolt meg gyermekeket.

Alan Dershowitz ugyanis azt állítja, hogy Jeoffrey Epstein egyik áldozata eskü alatt azt vallotta, hogy Ehud Barakkal volt szexuális kapcsolata, írja a ynet.

Az áldozat Virginia Roberts-Giuffre, akit Epstein több férfinak „tovább adott” szexuális együttlétekre. A nő szerint Epstein korábbi ügyvédje, Alan Dershowitz is azon férfiak egyik, akikkel szexre kényszerítették.

Virginia Roberts-Giuffre a kép bal oldalán András herceggel, a jobb oldalon pedig Naomi Campbell előtt látható

Dershowitz és a volt izraeli miniszterelnök is tagadja a vádakat.

Barak közleményében felháborítónak nevezi a vádakat, és azt állítja, hogy nem találkozott Epsteinnel 2002-ben, amikor Ms. Roberts-Giuffre az USÁ-ból Ausztráliába menekült.

Azonban az üggyel kapcsolatos dokumentumokban állítólag olyan bírósági iratok szerepelnek, amelyek bizonyítják, hogy Ehud Barak és Lex Wexner, a Victoria’s Secret tulajdonosa szexuális kapcsolatot létesített a kiskorú Roberts-Giuffre-vel.

Epstein neve többször felmerült olyan hírességek kapcsán, mint Donald Trump, Bill Clinton, András herceg és Ehud Barak, aki egyszer a Daily Mail lefotózott, amint belép Epstein new yorki rezidenciájára.

Ehud Barak Epstein new yorki háza előtt

„Sosem voltam egyetlen partiján sem” mondta ugyanakkor Barak a The Daily Beast-nek. „Sosem találkoztam Epsteinnel egyetlen nő vagy fiatal lány társaságában.”

Egyes médiahírek szerint Barak 2 millió dollárt kapott az elmúlt tíz évben a Wexner Alapítványtól, amelynek Epstein volt az egyik igazgatósági tagja. Egy rádió interjúban Barak azt mondta, többször találkozott Epsteinnel, de a férfi nem támogatta, és nem is fizette le őt.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp