Hamarosan forog a Shtisel sorozat 3-dik évada

Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy minden jel szerint elindult az ortodox zsidók világát bemutató népszerű izraeli sorozat 3-dik évadának forgatása.

A filmet a Netflixen lehet megnézni, egyelőre angol felirattal, de a magyar nézők számára is elérhető az első két évad. Az eredeti tervek szerint májusban kezdték volna a forgatást, de a koronavírus járvány miatt eltolták a munkálatokat.

Mindezt az Unorthodox című másik népszerű sorozat főszereplője, Shira Haas jelentette be Twitter és Instagram oldalán. Shira Haas egy kisebb, de annál izgalmasabb szerepet alakít a Shtiselben. Ruchami Lippe és Gitti Weiss lánya a filmben, aki kiábrándulva szülei boldogtalan házasságából sajátos módon keresi önmaga számára a boldogságot.

A sorozatot egyébként majdnem 7 éve mutatták be először Izraelben, a második évadot pedig 4 éve. A Netflix 2018-ban vette meg a jogokat, és innentől kezdve nem várt sikere lett a filmnek világszerte, majd 2019 végén jelentették be, hogy elkészítik a harmadik évadot is.

Shira Haas bejegyzése szerint 2020 júliusában kezdődik a forgatás, ez azt jelenti, hogy leghamarabb 2020 végén vagy 2021-ben kerülhet majd a nézők elé az új évad. De ez csak a mi szerkesztőségi számításunk, hivatalos bejelentés meg nem volt ez ügyben.

Izgalmas sorozat a Netflixen az ultraortodoxok hétköznapjairól – Kibic Magazin

A Shtisel című sorozat karakterei ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint bármelyikünk a mindennapokban. A téma a szerelem, a megcsalás, a magány, a szegénység és a hivatással kapcsolatos frusztrációk. Ajánló! Magam is meglepődtem, mennyire magával ragadott a Shtisel című izraeli sorozat, amelyet 2019-ben mutatott be a Netflix.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp