Karácsony: aljas és undorító a nyilasterrorral viccelődni

Szálasi Ferenchez hasonlította Karácsony Gergelyt a budapesti Fidesz. Facebook oldalukon Karácsony Gergely látható Szálasi látható a lerombolt Lánchíd előtt, ahol magyar zsidók ezreit ölték a Dunába Szálasi emberei. A Fidesz szerint Karácsony csak „műbalhézik”.

A bejegyzés a biciklisávok építése és a Lánchíd felújítása körüli vita kapcsán került ki a budapesti Fidesz Facebook oldalára, amelyet mostanra eltávolítottak. Karácsony Gergely oldalán azonban megmaradt a bejegyzésből a fotó, amelyet így kommentált:

A budapesti Fidesz szerint lehet a háborús pusztítással, a nyilasterrorral viccelődni. Szerintem nem lehet. A budapesti Fidesz szerint belefér, ha emberek ezreinek meggyilkolását, emberek millióinak szenvedését szimbolizáló fotót használják a politikai ellenfeleket lejáratni akaró kommunikációban. Szerintem ez megengedhetetlen. Nem magam miatt, hanem ennek az országnak, ennek a városnak a múltja, jelene és a jövője miatt is. Ez nem politika, ez nem vita, ez aljas és ostoba, az a bizonyos szottyos gyűlölet, aminek nincs helye Budapesten, nincs helye az országban, nincs helye semmiféle politikai vitában.

A Fidesz szerint egy normális ember nem Szálasi képpel ébred reggelente

A budapesti Fidesz már eltávolította a fotót az oldaláról, ám bocsánatot nem kértek a budapesti főpolgármestertől. Sőt, újabb bejegyzést tettek közzé a Facebook oldalukon, ahol visszautasítják Karácsony rágalmait, és azzal takaróznak, hogy egy mémet vettek át, és a szerkesztőjük nem vette észre a Szálasi Ferenccel való egyezést. Szerintük egy normális ember nem Szálasi képpel ébred reggelente, és Karácsony csak „műbalhézik”.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp