Dr. Ruth: egész életükben jó lesz a szexuális élete az izraeli hadseregben szolgálóknak

A világhírű szexterapeuta azt állítja, hogy tehetséges katona volt, és remekül tudott kézigránátokat dobni, amikor katonaként szolgált az akkor izraeli hadseregben, a Haganahban.
A szexterapeuta és holokauszt túlélő Dr. Ruth K. Westherimer az izraeli hadsereg pénteki webinarján beszélt arról, hogy szerinte, ha valaki szolgál az izraeli hadseregben, annak egész életében jó lesz a szexuális élete, írja a jpost.com.

A 90-es éveit taposó Dr. Ruth túlélte a holokausztot, majd ezután orvlövészként csatlakozott a Haganah-hoz, amely az izraeli hadsereg korábbi neve volt (most Izraeli Védelmi Erők a neve, röviden: IDF).

A 20-dik születésnapján súlyosan megsérültek a lábai az 1948-as Függetlenségi Háborúban egy bombázás során. A támadásban két nő meghalt, ő volt az egyetlen túlélő.

Westheimer később Dr. Ruth-ként lett világhírű a Becoming dr. Ruth című egyszemélyes show-műsorával, illetve készült egy dokumentum film is az életéről, Kérdezze dr. Ruth-ot címmel.

Kapcsolódó cikkünk:

Vessünk véget ennek a történetnek! – Antiszemitizmus ellenes kampány indult a közösségi médiában – Kibic Magazin

Hírességek feltartott tenyérrel hívják fel a figyelmet arra, hogy az antiszemitizmus magától nem fog megszűnni. A #StopThisStory elnevezésű kampányhoz bárki csatlakozhat, aki véget szeretne vetni a gyűlölködésnek. Az antiszemitizmus egy végtelen történet, és magától nem fog megszűnni a jelenség, állítja az Európai Zsidó Kongresszus legújabb kampánya, a közösségi médiában indított #StopThisStory (Vessünk véget ennek a történetnek!).

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp