Fiatal vezetőket képezne Magyarországon Izrael állam hivatalos segélyalapja

A Keren Hajeszod magyarországi irodája 25 és 40 év közötti fiatalok jelentkezését várják a fiatal vezetőket képző Young Leadership programjaikra.

A Keren Hajeszod Izrael állam hivatalos segélyalapja, amelyet 1920-ban  hoztak létre a cionista mozgalom pénzügyi támogatására. Most 25 és 40 év közötti fiatalok jelentkezését várják a fiatal vezetőket képző Young Leadership programjaikra.

A Keren Hajeszod ma már egy globális, Izraelt támogató partnerhálózat központjává vált, világszerte több mint 45 országban van jelen, évente közel 60 projektet, kampányt bonyolít.

Franciaország, Németország, Olaszország és Hollandia után Magyarországon is megalakult a szervezet. A Keren Hayesod Hungária Alapítvány Kuratóriumának elnöke Szedő Miklós. A kuratórium tagjai: Ungár Anikó, Heisler András, Jávori Ferenc, Dani Viterbo, Greg Masel, Köves Slomó és az alapító, Nati Metuki.

A magyar iroda Young Leadership részlege most várja a 25-40 év közötti fiatalok a jelentkezését az induló képzésekre.

Amit kínálnak: Izraelt, a cionizmust és a zsidóságot érintő programokat; lehetőséget Izrael támogatására; exkluzív szemináriumokat, előadásokat; személyes mentor programban való részvételt egy sikeres vállalkozó mentorálásával; ezen kívül természetesen élményt, barátokat, közösséget!

A szervezők azoknak a jelentkezését várják, akik elkötelezettek Izrael és a zsidóság iránt; vezető egyéniségnek tartják magukat; kezdeményezőkészséggel, tettvággyal rendelkező csapatjátékosok, akik tenni szeretnének a közösségért; s elegendő idejük van arra, hogy részt tudjanak venni a havi csapattalálkozókon.

Jelentkezési határidő 2020. június 15., a személyes interjúk június 18-án lesznek az Izraeli Kulturális Intézetben (Budapest VI. ker., Paulay Ede 1.). 

Jelentkezés e-mailben (benjamin.banyai@kerenh.hu  és info@kerenh.hu) vagy telefonon (+36-30-481-7154). 

A Keren Hajeszod nonprofit szervezet az Izraeli Miniszterelnöki Hivatallal és a Zsidó Ügynökséggel (Szochnut) szorosan együttműködve aktív szerepet tölt be Izrael állam, és a zsidó világközösség nemzeti prioritásainak elérésében.

Ezek a prioritások:

  • Oktatás és felemelkedés
  • Veszélyeztetett fiatalok támogatása
  • Bevándorlás és beilleszkedés
  • Zsidó életmód
  • Nemzeti Örökségvédelemi Felújítási Projekt
  • Biztonsági és életmentő szolgáltatások
  • Idős állampolgárok és holokauszt-túlélők megsegítése
  • Hátrányos térségek megsegítése
  • Tudományos kutatások és fejlesztések támogatása
  • Egészségügy

A szervezet honlapja itt található:

Bemutatkozás

A Keren Hayesod – United Israel Appeal (Keren Hajeszod – Összefogás Izraelért Pénzalap, a továbbiakban: Keren Hayesod UIA, vagy KH) alapítvány immár 1920 óta tölt be vezető szerepet Izrael államának építésében, illetve növekedésének támogatásában. A Cionista mozgalom pénzügyi támogatására létrehozott alapítvány története elválaszthatatlanul összefonódik Izrael államának történelmével.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp