Olvasói támogatást kér a Kibic magazin a koronavírus járvány miatt

A Kibic Magazin hosszútávú működése kérdésessé vált a koronavírus járvány folytán elapadó pályázati támogatások miatt. Ha fontosak neked a zsidó hírek, a zsidó kultúra és az egyik legolvasottabb magyar zsidó lap, a Kibic Magazin fennmaradása, kérjük, támogasd a munkánkat!

Kedves Olvasó!

Bizonyára sokszor, sok helyen olvastad az utóbbi időben, hogy a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került médiumok anyagi segítséget kérnek a további működéshez .

Ha még nem támogattál mást, legyünk mi az elsők, ha már igen, ne itt torpanj meg, amennyiben fontosak neked a zsidó hírek, a zsidó kultúra és az egyik legolvasottabb magyar zsidó lap fennmaradása!

Jelen helyzetben az online tér szinte az egyetlen olyan közeg, ahol az emberek tájékozódni tudnak, gondolatokat, eszméket cserélhetnek egymással. Ennek fontos fóruma a Kibic Magazin, amelynek hosszútávú működése a koronavírus járvány folytán elapadó pályázati támogatások miatt kérdésessé vált.

Zsidó Közösségi Fórum Szövetségben lévő civil szervezetek képviselői

A Kibic Magazin az egyetlen olyan zsidó lap, amely zsidó civil szervezetek összefogásával jött létre. A lapot működtető Zsidó Közösségi Fórum Szövetség célja, hogy a világi zsidóság számára kapcsolódási lehetőséget nyújtson zsidó identitásuk megéléséhez, és hogy segítse a zsidóság integrációját a társadalom egészébe.

Kérjük, támogasd a munkánkat akár csak egy kis összeggel! Sok kicsi sokra megy!

Név: Zsidó Közösségi Fórum Szövetség

Számlaszámunk: CIB 10701324-67817975-51100005

Kérjük, a közlemény rovatba írd oda: ADOMÁNY

 

Köszönjük előre is,

Hidas Judit

főszerkesztő

 

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp