Érettségiző diákok: a lábpacsi volt a legtöbb érintkezés közöttünk

Megkönnyebbültek, hogy túl vannak a nehezén, hogy vége a bizonytalanságnak, de nem volt könnyű hónapok után úgy találkozni, hogy nem mehettek közel egymáshoz. A koronavírus járvány miatt lezáratlannak érzik a gimnáziumi éveket. Borgula András videointerjúja.

A fertőtlenítés, a higiéniára való odafigyelés rendben ment a diákok szerint a Lauderben és a Scheiber Sándor Gimnáziumban is az érettségi idején, de hiányolták, hogy a rendőrség az előzetes ígéretekkel ellentétben nem segített a távolságtartásban.

Az érettségi feladatok nagy részét méltányosnak gondolják, de a történelem érettséginél nehezményezték, hogy aránytalanul sok olyan kérdést kaptak, amelyek a karantén alatt otthon tanult tananyagra vonatkoztak.

Csalódást okozott nekik, hogy a járvány miatt lezáratlanul maradtak a gimnáziumi évek, de amint lehet bepótolják a bankettet illetve a ballagást.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp