Elindult a koronavírus-járvány idejére segítséget kínáló online platform

A páratlan zsidó közösségi összefogással létrejött weboldal egyaránt szól azoknak, akik a járványügyi helyzetben segítséget keresnek, illetve azoknak, akik önkéntes munkájukat szeretnék felajánlani. 

Elindult a 2020közösség.org online platform, amely életrehívója a JCC Budapest – Bálint Ház, a MAZS Alapítvány, a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor, a Mozaik Zsidó Közösségi Hub, valamint a világ legnagyobb zsidó segélyszervezetének helyi szervezete, a JDC Magyarország Alapítvány. A projektben partnerként a Mazsihisz, a BZSH, az EMIH, a Manora Egyesület és más zsidó közösségi civil szervezetek is közreműködtek.

Az új weboldal a zsidó közösségi tagokat és a zsidó közösségi szervezetek munkáját szeretné segíteni a koronavírus-járvány alatt. Az oldal egyaránt szól azoknak, akik a járványügyi helyzetben segítséget keresnek, és azoknak is, akik önkéntes munkájukat szeretnék felajánlani. A platformon ezen túl online közösségi forrásgyűjtemény és egy eseménynaptár is megtalálható. 

A 2020közösség.org oldal zsidó közösségi civil szervezetek, felekezetek, valamint közösségi tagok partnerségében jött létre. A készítők remélik, hogy ez a modellértékű közösségi összefogás hozzájárulhat a krízis hatékony kezeléséhez és alapja lehet jövőbeli együttműködéseknek is.

Az online platform a következő linkre: 2020közösség.org, illetve a Kibic Magazinban erre a célra létrehozott gombra kattintva érhető el:

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp