Pink a járvány elleni küzdelmet segíti miután felgyógyult a koronavírus-fertőzésből

A zsidó származású amerikai énekesnő egymillió dollárral támogatja a koronavírus elleni küzdelmet. „Ez a betegség súlyos és valódi” – írta Pink.

Pink és három éves fia, Jameson is karanténban töltötte az elmúlt két hetet miután mindkettőjüknél a COVID-19 által okozott tünetek jelentkeztek, és mindkettőjük tesztje pozitív volt. Az énekesnő tegnap már a Twitteren jelezte, hogy felgyógyultak a vírus okozta betegségből és a legutóbbi tesztjük is vírusmentesnek mutatta ki őket.

Pink

Pink ezen kívül azt is bejelentette, hogy fejenként 500 ezer dollárt adományoz a philadelphiai Temple Egyetemi Kórház alapítványának, illetve Los Angeles-i polgármester COVID-19 sürgősségi alapjának. A Temple-nek juttatott adomány egyben tisztelgés édesanyja munkássága előtt is, aki 18 évig dolgozott nővérként a kórház kardiomiopátia és szívátültetési központjában.

„Köszönjük az egészségügyi szakembereinknek és mindenkinek a világon, akik keményen dolgoznak szeretteink védelmében. Ti vagytok a mi a hőseink!”

– írta az énekesnő a közösségi médiában, ahol megjegyezte, hogy az amerikai kormány szerinte nem végez elég tesztet. „Ez a betegség súlyos és valódi” – tette hozzá Pink.

(JTA)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp