Házi karanténból robbantotta fel az internetet a 100 éves Bálint gazda

Bálint György családja kérésére önkéntes házi karanténba vonult a koronavírus-járvány miatt. Így most még egy kis mémesülésre is van ideje.

Két héttel ezelőtt számolt be arról a Blikk, hogy Bálint György, vagyis Bálint gazda családja kérésére önkéntes karanténba kényszerült vonulni a koronavírus miatt. Élete 100 éve alatt hiába ment már keresztül sok mindenen, a munkaszolgálattól kezdve a mauthauseni koncentrációs táboron át egy gázolásos balesetig. Hiába élte túl még a tífuszt is, a koronavírust korára való tekintett már nem szeretné elkapni.

„Sokszor meghalhattam volna, de mázlista vagyok!”

– jelentette ki Bálint gazda, aki a lapnak azt is elmesélte, hogy karantén nélkül is sokan mondták neki, hogy pihenjen többet, de nem tud. „Már reggel a számítógépnél ülök, válaszolok a levelekre” – mondta.

A számítógép előtt Bálint György újabban nem csak levelekre válaszol, de remek mémeket is megoszt a Facebook-oldalán. A legutóbbi vicces képe hatalmas sikert aratott rajongói körében. A mémet rövid idő alatt több mint tízezren osztották meg a közösségi oldalon. „Ahogy az unokám mondta: mémesültem!” – kommentálta a képet Bálint gazda.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp