Neonácik zsidókat fertőznének meg koronavírussal

Neonácik és más fehér felsőbbrendűséget hirdető mozgalmak arra bíztatják a tagjaikat, hogy ha elkapták a koronavírust, akkor próbáljanak meg zsidókat és rendőröket megfertőzni.

Az FBI New York-i irodájának belső jelentése szerint a szélsőséges csoportok tagjai arra biztatják egymást, hogy ha már valaki fertőzött, akkor menjen zsidók és rendőrök közelébe, és próbálja meg átadni a betegséget, írja az ABC News-ra hivatkozva a 444.

Az FBI figyelmeztetése szerint a neonáci fórumokon olyan tanácsokkal látták el a tagokat, hogy spray-t használva fújjanak testnedveket az utcán álló rendőrökre. De olyan ötletek is felmerültek, hogy a fertőzött nácik keressenek fel olyan helyeket, ahol sok zsidó tartózkodhat egy helyen helyen.

Szélsőjobboldali körökben már hetek óta visszatérő felvetés, hogy a zsidók tehetnek a koronavírusról, illetve a vírusra adott globális válaszokról, így teljes városok és a gazdaság leállításáról. Az egyik elmélet például úgy szólt, hogy a zsidók kreálták a koronavírust, hogy aztán eladhassák a vakcinákat. Ugyanezeken a felületeken merült fel az is, hogy minél több zsidót kéne megfertőzni a vírussal.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp