Weinsteinről jelent meg antiszemita plakát Budapesten

Egy villamosmegállóban a 32-esek terén fedezte fel a durván antiszemita plakátot a Magyar Narancs munkatársa.

Egy Harvey Weinsteint ábrázoló plakát jelent meg Budapesten, amelyre durván antiszemita szöveget írtak készítői, számolt be az esetről a Magyar Narancs. A plakáton egy obszcén mondat mellett a „Harvey Weinstein zsidó milliárdos amint épp gój nőket erőszakol” szöveg olvasható.

Fotó: narancs.hu

A Narancs munkatársa a 32-esek terén, egy elektromos biztosítóberendezésen fedezte fel a nem hivatalos módon kiragasztott plakátot, amely a lap szerint jó minőségű, vagyis valaki pénzt áldozott annak elkészítésére. Több plakátot nem találtak a környéken.

Harvey Weinstein korábbi hollywoodi producert a múlt héten találta bűnösnek az esküdtszék egy New York-i bíróságon nemi erőszak vádjában. A március közepén esedékes újabb tárgyaláson Weinstein akár 29 év börtönt is kaphat.

A Magyar Narancs megjegyzi, hogy tavaly az Index két újságíróját ábrázoló antiszemita plakátokat helyeztek ki ismeretlenek Budapest utcáin. Az újságírókat azért zsidózták le, mert szerintük nem kell állva hallgatni az Ismerős arcok zenekar Nélküled című dalát.

Antiszemita plakátok jelentek meg Budapest utcáin – Kibic Magazin

Izraeli zászlóval a hátuk mögött látható két Indexes újságíró a köztereken megjelent plakátokon, amelyen többek között az Index – Konstans rinyálás, látens magyarellenesség, hazaárulás feliratok olvashatók. Egyelőre nem tudni, ki készítette a plakátot. Az esetre a 444.hu hívta fel a figyelmet.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp