Pénzadomány a Judapesttől az Országos Rabbiképzőnek

A hagyományos zsidó élet kellékeit árusító üzlet, a Judapest 2020-tól két arra érdemes szervezetet, egyént, ügyet támogat pénzadománnyal minden évben.

Judapest 2020 januárjától felelős, szociálisan érzékeny vállalkozásként nettó bevételének 3%-át egy-egy arra érdemes szervezet, egyén, ügy támogatására ajánlja fel. Az esélyegyenlőség jegyében idén egy zsidó és egy nem kifejezetten zsidó kezdeményezés mellé állnak.

Egyrészt támogatni kívánják az Orzságos Rabbiképző Zsidó Egyetem könyvtárát, másrészt az Egy sima egy fordított Egyesületet, akik sérült gyerekeket nevelő szülők segítségével visznek érzékenyítő programokat óvodákba, iskolákba.

A támogatást egész évben gyűjtik és jövő januárban egyösszegben bocsátják a szervezetek rendelkezésére.

A Judapest a Wesselényi utca 14. szám alatt található, tulajdonosai, Schőn Edina és Büchler András. Az üzletben a hagyományos zsidó élet kellékeit, könyveket és kegytárgyakat lehet kapni.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp