Megvan Tarantino új projektje: egy félig-izraeli kisfiú

Az 56 éves Quentin Tarantinonak és izraeli színésznő-modell feleségének, a 36 éves Daniella Pick-nek szombat délután megszületett a kisfia a tel-avivi Ichilov kórházban.

A pár tavaly augusztusban jelentette be, hogy gyereket várnak, 9 hónappal azután, hogy Los Angeles-ben összeházasodtak.

Tavaly novemberben már arról szóltak a hírek, hogy a pár egy lakást bérel Tel-Aviv északi részén, és hogy ide költözhetnek Beverly Hills-ből.

Tarantino akkor azt nyilatkozta, hogy ugyan az Oscar-gálára még visszautazik az USA-ra és van még néhány rövidebb útja is, de a kisbaba születésekor és utána is Izraelben lesznek. „Szeretek itt lenni, szeretem az embereket, nagyon kedvelnek engem és úgy tűnik, örülnek, hogy itt vagyok”, mondta.

Tarantino azt ígérte, hogy a gyermeke születése után rendesen megtanul héberül, mert nem szeretné, hogy a fia olyan nyelven beszéljen, amelyet ő nem ért, írja a jpost.com.

A házaspár a hanukát és a karácsonyt is megünnepelte, méghozzá úgy, hogy együtt nézték meg az 1946-os Az élet csodaszép című filmet.

Tarantino és Pick 10 éve ismerkedett meg Izraelben, amikor Tarantino a Becstelen brigantik című filmjét promotálta a zsidó államban. Pick-nek van egy kis jelenete a Volt egyszer egy Hollywood című legutolsó Tarantino filmben, amely két Oscart és három Golden Globe díjat is nyert nemrég.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp