Megvan Tarantino új projektje: egy félig-izraeli kisfiú

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Az 56 éves Quentin Tarantinonak és izraeli színésznő-modell feleségének, a 36 éves Daniella Pick-nek szombat délután megszületett a kisfia a tel-avivi Ichilov kórházban.

A pár tavaly augusztusban jelentette be, hogy gyereket várnak, 9 hónappal azután, hogy Los Angeles-ben összeházasodtak.

Tavaly novemberben már arról szóltak a hírek, hogy a pár egy lakást bérel Tel-Aviv északi részén, és hogy ide költözhetnek Beverly Hills-ből.

Tarantino akkor azt nyilatkozta, hogy ugyan az Oscar-gálára még visszautazik az USA-ra és van még néhány rövidebb útja is, de a kisbaba születésekor és utána is Izraelben lesznek. „Szeretek itt lenni, szeretem az embereket, nagyon kedvelnek engem és úgy tűnik, örülnek, hogy itt vagyok”, mondta.

Tarantino azt ígérte, hogy a gyermeke születése után rendesen megtanul héberül, mert nem szeretné, hogy a fia olyan nyelven beszéljen, amelyet ő nem ért, írja a jpost.com.

A házaspár a hanukát és a karácsonyt is megünnepelte, méghozzá úgy, hogy együtt nézték meg az 1946-os Az élet csodaszép című filmet.

Tarantino és Pick 10 éve ismerkedett meg Izraelben, amikor Tarantino a Becstelen brigantik című filmjét promotálta a zsidó államban. Pick-nek van egy kis jelenete a Volt egyszer egy Hollywood című legutolsó Tarantino filmben, amely két Oscart és három Golden Globe díjat is nyert nemrég.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp