Magyarország egy New Yorkban bejegyzett izraeli cég

Antiszemita összeesküvés-elmélet és egy ismert szélsőséges figura bukkantak fel a gyereküket anyakönyveztetni nem hajlandó dusnoki pár körül.

Nemrég a gyámhatóság a rendőrség segítségével kiemelt egy négy hónapos gyereket egy fiatal pártól a Bács-Kiskun megyei Dusnokon. Az eljárást azért hajtották végre, mert a szülők nem voltak hajlandóak anyakönyveztetni az újszülöttet, aki a kötelező oltásokat sem kapta meg, illetve megtagadták a hatóságokkal való együttműködést. Az Index most egy részletes cikkben tárta fel az esetet, amelyben antiszemita összeesküvés-elméletek és egy ismert szélsőséges figura is felbukkannak.

A dusnoki pár a cikk szerint egy MAG (Mintaként Alkalmazott Gondviselés) elnevezésű csoportosulással áll kapcsolatban. A MAG „egy olyan egy olyan laza hálózat, amely az önfenntartó gazdálkodásra, kisközösség-építésre, társadalomból való részleges kivonulás lehetőségeinek keresésére és egy nemzeti színezetű spirituális irányzatra épül”.

A MAG-on belül azonban radikálisabb, az államot el nem ismerő nézetek is megjelentek. Eszerint az anyakönyvezéssel valójában mindenki egy regisztrációs számot kap, személyében egy külföldi cég tulajdonává válik. Magyarország amúgy nem is létezik, szuverenitását elvesztette és most már nem más, mint egy New Yorkban bejegyzett izraeli cég. A gyerekek pedig ennek a cégnek a rabszolgái lesznek, amennyiben anyakönyveztetik őket.

Ha ez önmagában nem lenne elég, a házaspár körül egy ismert radikális antiszemita figura is feltűnt Posta Imre személyében. A katonai múlttal rendelkező Posta korábban a Köztársasági Őrezred pszichológusa volt, leszerelését követően olyan kijelentésekkel keltett feltűnést, mint hogy a rendőrség Moszad-ügynökökkel van tele. Most Posta és követői felsorakoztak a dusnoki pár gyermekének visszaszerzése érdekében, akit szerintük „nemzetközi fegyveres gyermekrablás” keretében vettek el szüleitől.

Posta videókban rögzíti is a gyermek visszaszerzésére tett erőfeszítéseit, amelyek az Index szerint ilyen és ehhez hasonló antiszemita kijelentéseket és fenyegetéseket is tartalmaznak:

„Meg kell mutatni ezeknek a köcsög rendőröknek, hogy bármikor a f*szukra lehet lépni. Természetesen ez üzenet a parlamenti zsinagógának meg az összes többi csőcseléknek is, amit Judapesten művelnek.”

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp