December 24. este is nyitva lesz a Cirko-Gejzír Mozi

Nem tartod a karácsonyt? Egyedül vagy? Vagy csak egyszerűen nem szeretnéd otthon tölteni a szentestét? Irány a Cirko-Gejzír, amely december 24. este, és Szilveszterkor 31-én is nyitva tart, és többek között zsidó vonatkozású filmekkel várja a nézőket.


A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek hagyományainak megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz, és új filmekkel várja a filmszerető közönséget. December 24-én és 31-án este borral és pezsgővel is kínálják a nézőket.  A moziban mindig meghitt és jó hangulat uralkodik ezeken a napokon, a vendégek (akik közül sokan évről évre visszatérnek) a mozi alapítóival, dolgozóival és önkénteseivel együtt koccinthatnak a jó filmekre.

December 24-én többek között a Tel Avivban minden megtörténhet című filmet is megtekintetik a nézők két időpontban is.

A december 24-i program itt található.

CirkoGejzír

(magyar film, angol felirattal, Tarr Béla, 439′) (La belle époque, francia film francia nyelven, magyar felirattal, Nicolas Bedos, 115′) (Mestari Cheng, finn-kínai film finn nyelven, magyar felirattal, Mika Kaurismäki , 114′)

Premier előtt már látható a Boldog idők című francia romantikus vígjáték. A két ünnep közötti időszakban is készülnek új bemutatókkal. December 26-tól már premier előtt meg lehet nézni a Cirkóban a Lola és a fiúk című francia filmet (Ludivine Sagnier főszereplésével), december 27-től pedig a Chichinette – Véletlenül kém lettem című dokumentumfilmet vetítik, amely egy rendkívüli nő eddig sosem hallott történetét mutatja be: hogyan lett a zsidó származású Marthe Cohn a francia hírszerzés egyik legfontosabb kémnője a második világháború alatt?

A mozi műsora egészen a január 8-i napig megtalálható a weboldalon, online jegyvásárlás is itt lehetséges: https://www.cirkogejzir.hu/

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp