Zsidó összeesküvést sejt a „klímahisztéria” mögött egy kormányközeli politológus

Fricz Tamás a klímaaktivista Greta Thunberg egy írását elemezve jutott arra a következtetésre, hogy a klímavészhelyzet tulajdonképpen nem más, mint a „globális hatalomátvételre” készülő gazdag zsidók „jól felépített terve”.

A klímaaktivista Greta Thunberg két társával együtt írt egy cikket a Project Sydicate nevű oldalra, amiben azt magyarázzák, hogy miért kell szerintük demonstrációkkal felhívni a figyelmet a klímavédelem fontosságára. A Project Sydicate támogatói között a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok is megtalálható, ami rögtön okot is adott arra, hogy gyanút keltsen a Fidesz és a magyar kormány közelében sertepertélő gondolkodókban.

Greta Thunberg

A 444 vette észre, hogy ezúttal Fricz Tamás politológus, a kormányközeli Alapjogért Központ kutatási tanácsadója volt résen, és nem habozott kifejteni gondolatait a Magyar Nemzetben Thunberg és társainak írásával kapcsolatban. Fricz hamar fel is fedezte a klímaaktivisták írását közlő portál mögött felsejlő Soros-szálat, és nem habozott lecsapni a lehetőségre.

„Ismerjük fel: a klímavédelem és klímahisztéria nem más, mint a globális pénzügyi és politikai elit legújabb, agresszív eszköze a jelenlegi, még nemzetállamokra épülő rendszer lebontására és a világkormányzás létrehozására” – írja Fricz, aki nem hagyja sokáig kétségek között vergődni az olvasókat, és néhány sorral lejjebb már ki is fejti, kik ezek a „világkormányzás létrehozásán” fáradozó elitek.

„Ismerjük el, Rotschildék, Goldsmithék, Sorosék stb. – vagyis a globális elit – jól felépített terve ez” – érkezik a megoldás három olyan névvel, hogy minden rettegő antiszemita azonnal be tudja kódolni az üzenetet: bizony, itt megint a szokásos zsidó ármánykodásról van szó, a klíma nem változik, de ha mégis, azt csakis azért teszi, hogy ezzel a zsidók világuralmi törekvéseit segítse.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp