Schmidt Mária rendezvényén sorosozott Netanjahu fia

Jair Netanjahu szerint Soros György belülről rombolja Izraelt, szervezetei „éjjel-nappal és korlátlan költségvetéssel” dolgoznak azért, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától.

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök fia a Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet meghívására érkezett kedden Budapestre, ahol az általuk szervezett Izrael és a választások című rendezvényen tartott előadást.

Jair Netanjahu egy közös fotón Orbán Viktorral, amit az izraeli miniszterelnök fia még a májusi európai parlamenti választások előtt osztott meg a Twitteren

Az MTI beszámolója szerint Jair Netanjahu előadásán arról beszélt, hogy az Európai Unió rengeteg pénzzel támogat több száz radikális Soros-szervezetet Izraelben. Szerinte ezek közös célja, hogy a zsidó állam megszűnjön a jelenlegi formájában. Úgy vélekedett, hogy Magyarországnak helyes Izraelt támogatnia, mert közösek a történelmi gyökereik. De keresztényként is ez a megfelelő cselekedet, ugyanis a Közel-Keleten Izrael az egyetlen védelmezője a kereszténységnek.

Az izraeli miniszterelnök fia szerint Magyarország úgy tudja segíteni Izraelt, hogy nyomást gyakorol az unióra: ne támogassa az izraeli radikális civil szervezeteket, cégeket több millió euróval. Mivel ezek a szervezetek anticionisták, zsidó- és keresztényellenesek, anarchisták, palesztinokat segítők, sőt némelyek felkeléseket robbantanak ki, autópályákat barikádoznak el. 

Letiltotta a Facebook az izraeli miniszterelnök fiát – Kibic Magazin

Jair Netanjahu olyan tartalmakat osztott meg Facebook-oldalán, amelyek az utóbbi napokban meggyilkolt izraeliek halálának megbosszulására szólítottak fel. Jair Netanjahu, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök fia oldalát egy napra tiltotta le a Facebook. Az indoklás szerint Netanjahu több alkalommal is gyűlölködő posztokat osztott meg.

Egyes szervezetek célja, hogy megszüntessék Izrael zsidó identitását, mások illegális bevándorlókkal akarják elárasztani az országot – sorolta Jair Netanjahu, aki úgy látja, ezek a szervezetek jogi és egyéb szolgáltatásokat kapnak Sorostól és az EU-tól, ezért rendkívül erősek. Bár véleménye szerint csupán a lakosság 5 százalékát képviselik, szörnyű károkat okoznak az izraeli demokráciának – hangoztatta.

Ha az EU ragaszkodik ahhoz, hogy a területén kívül költsenek el sok millió eurót, akkor Magyarország követelje meg, hogy ezzel ne egy „barátságos demokrácia” belügyeibe avatkozzanak be, hanem például afrikai éhezők megsegítésére fordítsák az összeget – vélekedett Benjámin Netanjahu fia.

Schmidt Mária: Nem hinném, hogy Soros zsidó lenne – Kibic Magazin

Interjút adott Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója a Gateway Pundit nevű szélsőjobboldali amerikai portálnak, ahol többek között kifejtette, Soros nem viselkedett soha zsidóként, nem hinné, hogy zsidó lenne. A beszélgetésben többek között kifejtette, hogy 1984-ben elsők között kapott Soros ösztöndíjat, majd 1989-ben szintén Soros-ösztöndíjjal tanult az amerikai Indiana Egyetemen, ahol a zsidó történelmet kutatta.

Az előadást követő kerekasztal-beszélgetésen Jair Netanjahu elmondta, első számú ellenségük Irán, amelynek határozott szándéka, hogy eltörölje Izraelt a föld színéről. Később pedig azt hangoztatta, hogy Izraelnek stabilitásra van szüksége, és apja egy zseni, amiért ennyi ideje „lavíroz” a nagyon instabil izraeli politikai rendszerben. 

Benjámin Netanjahu 2009-ben lett miniszterelnök, ami komoly teljesítmény, mert két-három évnél tovább általában nem marad hivatalban egy kormányfő – közölte. Ugyanakkor túl sok az ellenfél, amely destabilizálja az országot – mondta, példaként említve a civil szervezeteket és a médiát is.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp