Te büdös zsidó, le leszel vágva – üzenték Hadházy Ákosnak

Értő fülekre talált Bayer Zsolt és Kocsis Máté eszmecseréje, akik a parlamentben akciózó országgyűlési képviselők elleni fizikai erőszak időszerűségéről fejtették ki gondolataikat.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a múlt héten különféle feliratú táblákkal demonstrált Orbán Viktor miniszterelnök felszólalása közben a parlamentben. Erről beszélgetett a Hír Tv-ben Bayer Zsolt Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével.

Mondhatnám, hogy hamarosan tényleg erőszakkal fognak fellépni az ellenzékiekkel szemben, de valójában a folyamat már…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2019. október 28., hétfő

Bayer és Kocsis az esettel kapcsolatban arra jutottak, hogy ugyan ideje lenne már fizikai erőszakot alkalmazni az ellenzéki képviselők ellen, de ezt csak azért nem teszik meg, mert:

  • tisztelik az országgyűlést,
  • szerintük ez lenne az ellenzék célja, mármint hogy fizikai erőszakot kövessenek el ellenük.

Erre beszélgetésre reagált Hadházy a Facebook-oldalán, ahol megmutatott néhány neki érkező üzenetet az utóbbi időszakból. Köztük egy olyat is, amelyben „büdös zsidónak” nevezik a képviselőt. Hadházy szerint ezek az üzenetek a bizonyítékai annak, hogy az erőszak már rég elkezdődött.

(24.hu)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp