Újrázni tudtak a zsidózó polgármesterek az önkormányzati választáson

Ismét polgármesternek választották a korábban antiszemita és rasszista kijelentéseket tett Molnár Oszkárt és Haszilló Ferencet. A Duna-parti cipőkbe köpködő Kulcsár Gergely pedig a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés tagja lehet az eredmények alapján.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Edelényben magabiztos győzelmet aratott a függetlenként induló, de a Fidesz támogatását élvező Molnár Oszkár. A polgármester korábban az egész világot, de főként Magyarországot bekebelezni készülő zsidó nagytőkéről értekezett a helyi televízióban, egy képviselő-testületi ülésen pedig arról beszélt, hogy a cigány asszonyok szándékosan ártanak születendő gyereküknek, hogy több segélyt kapjanak utána.

Zsidózó polgármester indulását támogatja a Fidesz – Kibic Magazin

A Fidesz-KDNP támogatásával indul független polgármester jelöltként Molnár Oszkár Edelényben. Pedig korbábban rasszista kijelentései miatt egyszer már kihátrált mögüle a kormánypárt. „Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az október 13-ai önkormányzati választáson független polgármester jelöltként indulok a Fidesz-KDNP támogatásával!” – osztotta meg rajongóival Molnár Oszkár edelényi polgármester a Facebook-oldalán.

Molnárt ugyan már egy ideje kizárták a Fideszből, most azonban mégis beállt mögé a kormánypárt, és még Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára is Edelényben kampányolt Molnár mellett. Ennek meg is lett az eredménye, Molnárnak a szavazatok 49,3 százalékát sikerült megszereznie, amivel megőrizhette a polgármesteri széket. A második helyen végzett, szintén független Fischer Ferdinánd 43,07 százalékot ért el.

Kecelen a fideszes Haszilló Ferencnek sem okozott gondot megnyernie a választást. A Bács-Kiskun megyei település polgármestere a voksok 44,94 százalékát szerezte meg, míg a második helyre befutó, független Herczeg Imre csak 34,2 százalékot kapott. Haszilló öt évvel ezelőtt azzal okozott botrányt, hogy kijelentette, a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyerekeknek is kijár a pofon.

Újraindul a zsidózó polgármester a Fidesz színeiben – Kibic Magazin

A zsidók tartják kézben az országot – mondta többek között öt évvel ezelőtt Kecel polgármestere, Haszilló Ferenc, akit a Fidesz akkor távozásra szólított fel. Azonban mégsem zárták ki a Fideszből, és a párt jelöltjeként indul újra az önkormányzati választásokon.

Megválasztották polgármesternek Egerben a jobbikos Mirkóczki Ádámot, aki ezúttal az Egységben a Városért Egyesület jelöltjeként indult a posztért. Mirkóczki 47,6 százalékkal tudott nyerni a fideszes Habis László előtt, aki a szavazatok 43,77 százalékát kapta meg. Mirkóczki, aki jelenleg még a Jobbik országgyűlési képviselője, nemrég azért került be a hírekbe, mert egy 2015-ös belső levelezésben a párt más tagjaival gúnyolódva írogattak a holokausztról.

Egy másik jobbikos, a Duna-parti cipőkbe évekkel ezelőtt beleköpő, de azóta bocsánatot kérő Kulcsár Gergely ugyan nem lett polgármester, de a Jobbik listájáról bekerülhetett a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlésbe. A választás eredménye alapján a Jobbik itt három mandátumot szerzett, Kulcsár pedig a második helyen volt a párt listáján.

Kulcsárt először Debrecenben, önkormányzati képviselőnek indították volna a Jobbik, a Momentum és az LMP közös jelöltjeként. Amikor viszont ez országos hírverést kapott, inkább visszaléptették, és a megyei pártlista befutó helyére tették át a jobbikos politikust.

https://akibic.hu/2019/09/11/a-jobbik-megis-inditja-a-duna-parti-cipokbe-kopkodo-kulcsart/

Nem örülhetett viszont a választás végén a MIÉP elnöke, Nagy Tibor, aki eddig Tiszaeszlár polgármestere volt, miután a Csurka István alapította párt színeiben öt évvel ezelőtt nyerni tudott az antiszemita vérvádról ismert községben. Most azonban Nagy alul maradt a polgármesteri választáson, ahol a szavatok 40,34 százalékát kapta meg, míg a független Vajda László 42,98 százalékkal megelőzte.

Nagy Tibor nemrég egyébként a Maccabi Európa Játékok ellen tiltakozott Novák Előddel, a Mi Hazánk alelnökével együtt. Szerintük ugyanis a rendezvény kirekesztő és rasszista volt. Az önkormányzati választáson Novák Előd ugyan nem méretette meg magát, de a Mi Hazánk kompenzációs listájáról így is bekerült a XI. kerület képviselő-testületébe.

Novák Előd: A Maccabi Európa Játékok egy kirekesztő és rasszista rendezvény – Kibic Magazin

„Kirekesztő, rasszista, aberráltak, perverzek, provokáció a magyar nemzet ellen…” Semmi különös csak Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke és Nagy Tibor, a MIÉP elnöke sajtótájékoztatót tartott a Maccabi Európa Játékok kapcsán. A játékoknak otthont adó Ludovika Campus előtt megtartott sajtótájékoztatón Novák Előd hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy amíg az előző házigazda Németország 1,4 milliárd forintból rendezte meg az „európai zsidóság olimpiáját”, addig Budapesten mintegy 30 milliárd forintra rúg a rendezés költsége.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp