Zsidózva küldték el Gulyás Mártont Hunvald György krumpliosztásáról

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Menj a zsidókhoz! – kiabálták Gulyás Márton aktivistának, amikor az erzsébetvárosi polgármesterjelölt Hunvald György által szervezett élelmiszerosztás után érdeklődött.

A korábbi MSZP-s Hunvald György most egy Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület jelöltjeként indul polgármesternek Erzsébetvárosban. A kampány részeként élelmiszerosztást szervezett a kerületben, ahová Gulyás Márton aktivista is ellátogatott, hogy megtudja, ki finanszírozza a kiosztott krumplit és hagymát. 

Zsidózva dobtak ki Hunvald György krumpliosztásáról

Hunvald György aktivistái zsidózással reagáltak arra a kérdésre: ki és milyen pénzből fizette azokat a krumplikat és hagymákat, amelyeket a választópolgároknak osztogattak. Erre a kérdésre maga Hunvald sem volt hajlandó válaszolni. Ettől még minket érdekel:1) Hunvald György miből fizette ki ezeket a kampányajándékokat?2) A felvételen látható, hogy az aktivisták rögzítették a lakcímkártyák alapján a választópolgárok személyes adatait. A BRFK Információs Portál figyelmét ezúton hívjuk fel: szálljanak ki, és hasonló akkurátussággal vizsgálják ki az ügyet, idézzék be tanúnak az aktivistákat, ahogyan azt a Pikó András polgármesterjelölt esetében tették!3) Hunvald György és támogatói (többek között Andrea Zoltai) adjanak választ: elfogadható-e a zsidózás, és ők is "zsidópártnak" tartják-e a Momentum Mozgalom-at?4) Vajnai Attila válaszoljon a kérdésre: miért segíti ő és az @Európai Baloldal Barátai irodahelyiséggel Hunvald György kampányát? Egyetért-e a Hunvald-aktivista kijelentéseivel, és továbbra is fenn tartja-e velük a szoros politikai szövetséget, ahogy eddig?//////////////////////////////////////Ha támogatnád a munkánkat, a http://patreon.com/slejmshow címen teheted meg, előre is köszönjük!

Közzétette: Partizán – 2019. szeptember 22., vasárnap

Az akcióról videót készítő Gulyást a helyszínen lévők egyike Menj a zsidókhoz! felkiáltással próbálta távozásra bírni. A zsidózó férfi később a kamera előtt kifejtette, hogy azért küldte „a zsidókhoz” az aktivistát, mert szerinte a Momentum egy zsidó párt, amelyet az SZDSZ-ből levált gyerekek és unokák hoztak létre. Ezt a „média is mondja” – magyarázta a férfi, aki hozzátette, hogy ő nem rasszista, hiszen maga is roma.

(24.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp