’A németek pénze megöli a zsidókat’ feliratot festették bevándorlásellenes aktivisták az EU Irodára

Israel Katz külügyminiszter később egy Twitter üzenetben ítélte el a szégyenteljes vandalizmust, amely az Izraelben járó EU küldöttségnek szólt.

Sheffi Paz bevándorlásellenes aktivista elismerte, hogy ő festette a „Német pénz megöli a zsidókat” feliratot az EU delegáció Ramat Gan-i irodájára vasárnap. Azt állította, hogy Merav Hagaggal együtt írták ezt, aki elvesztette a fiát a katonai szolgálat alatt.

„Azért jöttünk, hogy elmondjuk az EU-nak, hogy vonja vissza Izraeltől az anyagi támogatást és ne finanszírozzon terroristákat”, jelentette ki a Ynet szerint.

EU offices in Israel vandalized with ‘German money kills Jews’

JERUSALEM – The office of the European Union’s delegation in Israel was vandalized with graffiti reading “Get out EU” and “German money kills Jews.” The graffiti was spray painted in red paint on the offices in Ramat Gan, located next to Tel Aviv on Sunday.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp