Felmondott a 168 Óra főszerkesztője

Tóth Ákoson kívül a két főszerkesztő-helyettes is távozik az EMIH közeli cég tulajdonolta laptól. Az ok: a lap tulajdonosaival fennálló föloldhatatlan ellentétek.

Október 1-én távozik a 168 Óra főszerkesztői posztjáról Tóth Ákos, illetve a két főszerkesztő-helyettes, Krajczár Gyula és Lakner Zoltán. A hetilap irányítását Rózsa Péter, a Klubrádió főszerkesztő-helyettese veszi át.

A főszerkesztő a Facebookon jelentette be a távozását, amelyet a lap tulajdonosaival fennálló föloldhatatlan ellentétekkel magyarázott. Az Index úgy tudja, hogy az ellentétek egy része anyagi természetű, a lap finanszírozásával ugyanis egyre több probléma volt. Tóth három éven át vezette a 168 Órát, amely az EMIH közeli Brit Média Kft. tulajdonában van.

Az EMIH miatt kellett távoznia Bolgár Györgynek a 168 Órától? – Kibic Magazin

Nem jelenik meg többet a 168 Órában Bolgár György rovata. Egyes információk szerint egy Heisler Andrással készített interjú kapcsán kell távoznia Bolgárnak a laptól. Bolgár György kilenc éven át írta a Hogy mi van? című rovatát a 168 Órában. A rovat fideszesek áltat tett kijelentések cáfolatait tartalmazta.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp