Jézust fogja alakítani Röhrig Géza egy új filmben

Az Oscar-díjas Saul fia főszereplőjét ezúttal egy amerikai filmben, Jézusként láthatjuk majd viszont. 

Röhrig Géza a Saul fia sikerét követően még arról beszélt, hogy felhagy a filmezéssel, azóta viszont már szerepelt a Porrá című amerikai filmben, amelyben egy haszid zsidót alakított. A Kossuth-díjas színész nemsokára több filmben is feltűnik majd. Például a II. világháborúban, a francia ellenállással együttműködő zsidó srácokról szóló Resistance-ben, vagy Terrence Malick soron következő alkotásában, amelyben Röhrig Jézust fogja eljátszani.

Röhrig Géza

Az Index cikke szerint Malick még készülőben lévő filmjéről egyelőre nem sokat lehet tudni, eddig csak annyit árultak el a készítők, hogy Jézus életének szakaszait fogja bemutatni evangéliumi parafrázisokon keresztül. A szereposztásból annyi derül ki, hogy a filmben, amelynek címe The Last Planet (Az utolsó bolygó) lesz, Jézuson kívül feltűnik majd Szent Péter, illetve a Sátán is, akinek a négy megtestesülése is belekerült a forgatókönyvbe.

Röhrig Géza: „Mindannyian hajléktalanok vagyunk” – Kibic Magazin

Az angyalvakond, Röhrig legújabb verseskötete rendhagyó utat jár be: december közepéig kizárólag a Fedél Nélkül című utcalapot árusító hajléktalanoktól lehet megvásárolni, kedvezményes áron, 1990 forintért. A bevétel teljes összege a terjesztőknél, illetve a Fedél Nélkül szerkesztőségénél marad. Eddig több mint négymillió forint folyt be a kasszájukba.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp