Scarlett Johansson kiáll a zaklatással vádolt Woody Allen mellett

Scarlett Johansson hisz Woody Allen ártatlanságában, és bármikor újra dolgozna vele. A rendezőt nevelt lánya vádolja zaklatással.

„Szeretem Woodyt!” – jelentette ki Scarlett Johansson a Hollywood Reporternek adott interjúban. „Hiszek neki és bármikor dolgoznék vele együtt” – tette hozzá a színésznő, aki korábban már többször dolgozott együtt a rendezővel. Johansson szerepelt az Allen által készített Match Point, Vicky Christina Barcelona és Füles című filmekben.

Scarlett Johansson és Woody Allen

A színésznő elmondta, hogy sokat beszélgetett Woody Allennel, és mindig nagyon egyenesek voltak egymással. „Kitart az ártatlansága mellett, és én hiszek neki” – nyilatkozta Johansson.

Woody Allent nevelt lánya, Dylan Farrow már több mint húsz éve vádolja azzal, hogy gyerekkorában a rendező molesztálta. A rendőrség ugyan nem talált zaklatásra vonatkozó bizonyítékokat, de Farrow azóta is kitart állítása mellett, amit a MeToo-mozgalom elindulását követően kezdek el komolyan venni.

https://akibic.hu/2014/02/05/ujra-teriteken-woody-allen-molesztalasi-ugye/

Tavaly már több sztár is bejelentette, hogy nem hajlandóak együtt dolgozni Allennel, ezt követően pedig az Amazon bontott fel egy négy filmre szóló szerződést a rendezővel az esetre hivatkozva. Legújabb filmjét, az Egy esős nap New Yorkban-t Amerikában már be sem mutatták, csak európai országokban került a mozikba a film.

(Index)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp