Tarantino és izraeli felesége első gyereküket várják

Az amerikai rendező tavaly novemberben vette feleségül Daniella Pick izraeli énekesnőt, akivel most első közös gyermeküket várják.

Quentin Tarantino és Daniella Pick 2009-ben ismerkedett össze, amikor az amerikai rendező a Becstelen brigantyk című filmjét promotálta Izraelben. 2016-ban azonban szakítottak, mert Tarantino inkább a karrierjére akart koncentrálni. Nem sokkal később azonban megint összejöttek, és 2017 júniusában eljegyezték egymást. 2018 novemberében Los Angelesben összeházasodtak.

Quentin Tarantino egy izraeli énekesnőt vett feleségül – Kibic Magazin

Quentin Tarantino tegnap Los Angelesben összeházasodott izraeli menyasszonyával. Az énekes-modell Daniella Pick 20 évvel fiatalabb az amerikai rendezőnél. Quentin Tarantino és Daniella Pick 2009-ben ismerkedett össze, amikor az amerikai rendező a Becstelen brigantyk című filmjét promotálta Izraelben – írja a Hollywood Reporter. 2016-ban azonban szakítottak, mert Tarantino inkább a karrierjére akart koncentrálni.

Most pedig az izraeli Jpost arról számolt be, hogy a házaspár első gyermeküket várja. Tarantino és Pick az Egyesült Államokban és Izraelben is sok időt töltenek, Tel-Avivba főként az énekesnő-modell munkái, illetve családja miatt utaznak sokat. Pick elmondása szerint Tarantino nagyon szereti Izraelt.

A rendező nemrég arról beszélt, hogyha gyerekei születnének, akkor inkább tévés munkákat vállalna majd a filmezés helyett.

Tarantino vissza akar vonulni, hogy leendő izraeli gyerekei apukája lehessen – Kibic Magazin

„Nem mondom, hogy úgy eltűnnék, mint J. D. Salinger. Mondjuk, a rendezés helyett író lennék, és …”, mondta Tarantino, aki nemrég vett feleségül egy izraeli énekesnőt és modellt, Daniella Pick-et. Nehéz elképzelni a sötét erőszakot és bizarr helyzeteket megfilmesítő Quentin Tarantinóról, hogy otthonülő apukává váljon, de a rendező mégis valami ilyesmiről beszélt, amikor a terveiről kérdezték a Jimmy Kimmel Show-ban.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp