Tarantino vissza akar vonulni, hogy leendő izraeli gyerekei apukája lehessen

„Nem mondom, hogy úgy eltűnnék, mint J. D. Salinger. Mondjuk, a rendezés helyett író lennék, és …”, mondta Tarantino, aki nemrég vett feleségül egy izraeli énekesnőt és modellt, Daniella Pick-et.

Nehéz elképzelni a sötét erőszakot és bizarr helyzeteket megfilmesítő Quentin Tarantinóról, hogy otthonülő apukává váljon, de a rendező mégis valami ilyesmiről beszélt, amikor a terveiről kérdezték a Jimmy Kimmel Show-ban.

A legutóbbi filmje, az Egyszer volt… Hollywood-ban kampánya folyt épp, amikor nekiszegezték a kérdést, vajon továbbra is fenntartja-e azt a korábbi nyilatkozatát, hogy már csak egy filmet szeretne leforgatni, és utána nyugdíjba vonulna.

„Nem mondom, hogy úgy eltűnnék, mint J. D. Salinger”, válaszolta Tarantino, aki nemrég vette el Daniella Pick izraeli énekesnőt és modellt, aki miatt Los Angeles és Tel-Aviv között ingázik a rendező. „Majd író leszek…”, tette hozzá, és bevallotta, hogy megházasodott és gyerekeket szeretne.

Tarantino egyik legismertebb filmje a Pulf Fiction. A rendező nem pontosította túlzottan a terveit, csak annyit árult el, hogyha gyerekei születnének, akkor inkább tévés munkákat vállal majd a filmezés helyett.

„10 film után nem is lenne rossz váltani, és valami teljesen mást csinálni”, mondta.

Tarantino a Becstelen brigantyk promóciója során ismerkedett meg Daniella Pick-kel Izraelben 10 éve, és az elmúlt év novemberében vette őt feleségül az USA-ban.

Tarantino apósa egyébként a legendás énekes és dalszövegíró, Svika Pick, vagy más néven Maestro, aki nemrég egy sztrókból épült fel, és a hírek szerint hamarosan visszatér a színpadra, holott voltak, akik már halálhírét keltették.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp