Heisler András is versenyzik a Maccabi Európa Játékokon

A Mazsihisz elnöke Facebook posztjában számolt be arról, hogy hamarosan neki is drukkolhatunk majd a budapesti Maccabi Játékok versenyzői között.

Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) elnöke eddig csak szurkolóként vett részt a Budapesten zajló Maccabi Európa Játékok versenyein.

Kedden azonban ő is beáll a játékosok közé, és délelőtt 10 órakor úszik a seniorok között 1500 m-en a Hajós Alfréd Sportuszodában.

A budapesti Maccabi Európa Játékok augusztus 7-ig, azaz jövő szerdáig tartanak. Az eseménysorozat Magyarország  legnagyobb multisport eseménye, amelyre több mint negyven országból háromezer résztvevő és több ezer szurkoló látogat.

Tegnap még szurkolóként, kedden már versenyzőként fogok részt venni a Maccabi Játékokon: 1500 m-es gyorsúszás, seniorok között.

Közzétette: Heisler András Mazsihisz elnök – 2019. augusztus 2., péntek

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp