Novák Előd: A Maccabi Európa Játékok egy kirekesztő és rasszista rendezvény

„Kirekesztő, rasszista, aberráltak, perverzek, provokáció a magyar nemzet ellen…” Semmi különös csak Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke és Nagy Tibor, a MIÉP elnöke sajtótájékoztatót tartott a Maccabi Európa Játékok kapcsán.

A játékoknak otthont adó Ludovika Campus előtt megtartott sajtótájékoztatón Novák Előd hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy amíg az előző házigazda Németország 1,4 milliárd forintból rendezte meg az „európai zsidóság olimpiáját”, addig Budapesten mintegy 30 milliárd forintra rúg a rendezés költsége. Ebben a helyzetben azonnali elszámolást követelnek a kormányzattól, mert a játékok a „korrupció melegágya” – tette hozzá.

Ha a zsidóságnak van pénze Magyarország felvásárlására, ahogy azt – legalábbis Novák szerint – korábban Simon Peresz, Izrael korábbi köztársasági elnöke állította, akkor a saját „kirekesztő rendezvényüket” ne a magyar adófizetőkkel finanszíroztassák – vélekedett a Mi Hazánk alelnöke, aki gyalázatosnak tartja az ellenzéki pártok, különösen a Momentum szerepét is, mert nem tiltakoznak a „kirekesztő” rendezvény ellen.

Nagy Tibor, a MIÉP elnöke úgy fogalmazott, hogy a Maccabi játékok nem sportrendezvény, hanem „egy több mint egy hétig tartó tombolás, ahol nyíltan vállalják az aberráltak és a perverzek szerepeltetését és a keresztény európai értékek tagadását”. Ami szerinte a legsúlyosabb provokáció a magyar nemzet ellen.

Ebben a helyzetben a MIÉP a strasbourgi bírósághoz és az ENSZ-hez fordul a játékokra jellemző „apartheid” miatt, illetve felszólítja a világ jóérzésű sportolóit és szurkolóit, hogy bojkottálják a játékokat – jelentette ki Nagy. 

A sajtótájékoztató ideje alatt a Mi Hazánk aktivistái egy “Maccabi = kirekesztés közpénzből” feliratú transzparenst feszítettek ki.

https://akibic.hu/2018/10/24/alairasgyujtesbe-kezd-az-uj-szelsojobbos-part-hogy-a-kormany-ne-tamogassa-a-maccabi-europa-jatekokat/

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp