Barbra Streisand: én lehettem volna az első zsidó hercegnő

A 77 éves énekesnő nyilvánosan beszélt Károly herceggel folytatott régi románcáról a Hyde Parkban tartott fellépése során Londonban.

Barbra és Károly herceg először 1974-ben találkoztak, és a pletykák szerint 20 évvel később viszonyuk volt egymással. Barbra Streisand kendőzetlenül beszélt erről múlt vasárnap  a Hyde Parkban tartott fellépésén, írja a Daily Mail.

A 77 éves énekesnő több fotót is mutatott a közönségnek a találkozásaikról, és azt állította: „ha jól kevertem volna a lapokat, akkor én lehettem volna az első zsidó hercegnő.”

És ha valakinek még ezek után is kétségei maradtak volna, Barbra egy újságcikket is kivetített, amely egyértelműen Károly hercegre utalt. „Barbra elvarázsolta az ő hercegét, Károlyt.”

Az énekesnő beszélt Diana hercegnővel történt találkozásáról is. Azt mondta, a protokoll szerint Dianának kellett volna először felállnia az előadás után, de ő olyan kedves volt, hogy maga elé engedte Barbrát.

Barbra és Károly herceg először 1974-ben találkozott az énekesnő Funny Lady című filmjének bemutatóján, majd 1994-ben újra látták egymást, amikor Barbra fellépett a Károly herceg által szervezett jótékonysági esten a Wembley Arénában.

A pletykák szerint a hercegnek volt egy poszter a falán az énekesnőről, akiért rajongott. Egy 2006-ban készült életrajz szerint Streisandnak titkos viszonya volt Károllyal. A herceg 1994 novemberében melegedett össze az énekesnővel, amikor Amerikába utazott. Két évvel korábban vált el Diana hercegnőtől, és akkor már Camilla Parkerrel élt együtt.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp