Takaró Mihály nem a nemzeti összefogást, hanem az elkülönülést erősíti

A Raoul Wallenberg Egyesület is tiltakozik Takaró Mihály kinevezése ellen.

A R.Wallenberg Egyesület nyilatkozata Takaró Mihály állítólagos megbízásáról.

A 3. ciklusában kormányzó koalíció 2010 tavaszán elfogadta: “Legyen béke, szabadság és egyetértés.” Kinyilvánították, hogy a Nemzeti Együttműködés rendszerét azokra a pillérekre emelik, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. A fentiek ismeretében a 2013 óta hatályos NAT-ról az a kormányzati nyilatkozat jelent meg, hogy az nem elég keresztény, hazafias és nemzeti. Kiszivárgott, hogy a hiányok kijavítására Takaró Mihály kapott megbízást. Az irodalomtörténész elismeri Horthy Miklós tevékenységét – akiről egyesületünk akadémiai tudósok közreműködésével 3 nyilvános egyeztetést tartott – miközben a Nyugatot “kis zsidó lapocskának” tartja, Kertész Imre magyarságát vitatja és Spiró Györgyöt embernek nehezen tudja nevezni.

Az egyesületünk részéről mi is kiemelten fontosnak tartjuk a haza, nemzet, erkölcs és család fogalmak erősítését az oktatásban, de ez a szakértői kinevezés – szerintünk – nem szabadíthat fel erőket a kitűzött nemzeti együttműködés és összefogás mellett, hiszen a szakértő eddigi nyilatkozatai a megosztást és elkülönítést erősítették!

Takaró Mihály (balra), Kásler Miklós (jobbra)

 

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp