Érett avokádóval rabolt ki bankokat egy férfi Izraelben

A férfi belépett a helyi Postabankba a beershebai shopping centerben, és felszólította a pénztárost, hogy adja át neki a kasszában lévő pénzt. Amikor az alkalmazott hezitált, a férfi megfenyegette, hogy felrobbantja a kezében lévő gránátot.

Szent guacamole, ennek a fickónak kő van a kezében.

A Negev sivatag legnagyobb városában, Beershebában 30.000 sékelt lopott el egy 47 éves férfi két bankból. És hogy mi volt a fegyvere? Egy avokádó.

A férfi belépett a helyi Postabankban a beershebai shopping centerben, és felszólította a pénztárost, hogy adja át neki a kasszában lévő pénzt. Amikor az alkalmazott hezitált, a férfi megfenyegette, hogy felrobbantja a kezében lévő gránátot.

Ez a gránát valójában egy érett avokádó volt. A trükk 16.000 sékelt hozott neki a konyhára.

5 nappal később egy másik bankba is bement a férfi ugyanezzel a taktikával, és itt 12.000 sékelt zsebelt be.

A biztonsági kamerák végük kiszúrták a férfit, és a mobilja adatainak segítségével megállapították a tartózkodási helyét, és elfogták. A férfi korábban már ült 3 évig börtönben.

Armed robber holds up two banks with a ripe avocado

Holy guacamole, this guy’s got stones. A 47-year-old man in Beersheba, the largest city in Israel’s Negev desert, has been arrested for aggravated robbery after stealing nearly 30,000 Israeli shekels (about $8,300 US) from two banks in the region. His weapon of choice? An avocado.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp