Érett avokádóval rabolt ki bankokat egy férfi Izraelben

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A férfi belépett a helyi Postabankba a beershebai shopping centerben, és felszólította a pénztárost, hogy adja át neki a kasszában lévő pénzt. Amikor az alkalmazott hezitált, a férfi megfenyegette, hogy felrobbantja a kezében lévő gránátot.

Szent guacamole, ennek a fickónak kő van a kezében.

A Negev sivatag legnagyobb városában, Beershebában 30.000 sékelt lopott el egy 47 éves férfi két bankból. És hogy mi volt a fegyvere? Egy avokádó.

A férfi belépett a helyi Postabankban a beershebai shopping centerben, és felszólította a pénztárost, hogy adja át neki a kasszában lévő pénzt. Amikor az alkalmazott hezitált, a férfi megfenyegette, hogy felrobbantja a kezében lévő gránátot.

Ez a gránát valójában egy érett avokádó volt. A trükk 16.000 sékelt hozott neki a konyhára.

5 nappal később egy másik bankba is bement a férfi ugyanezzel a taktikával, és itt 12.000 sékelt zsebelt be.

A biztonsági kamerák végük kiszúrták a férfit, és a mobilja adatainak segítségével megállapították a tartózkodási helyét, és elfogták. A férfi korábban már ült 3 évig börtönben.

Armed robber holds up two banks with a ripe avocado

Holy guacamole, this guy’s got stones. A 47-year-old man in Beersheba, the largest city in Israel’s Negev desert, has been arrested for aggravated robbery after stealing nearly 30,000 Israeli shekels (about $8,300 US) from two banks in the region. His weapon of choice? An avocado.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp