Nevet változtat a Kibic Szövetség

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A szövetség elnöke, Borgula András elmondta, hogy a névváltozásra azért volt szükség, hogy ezzel is kifejezzék, nagyobb hangsúlyt szeretnének fordítani tagszervezeteinek és általában a zsidó civil szervezetek érdekérvényesítési képviseletére.

Közgyűlést tartott a Kibic Magazint is kiadó és a zsidó civil szervezeteket tömörítő Kibic Zsidó Szervezetek és Közösségek Szövetsége május 23-án, ahol döntés született a szervezet névváltoztatásával kapcsolatban. A Kibic Szövetség ezentúl a Zsidó Közösségi Fórum Szövetség néven működik majd tovább, amelyet hamarosan az alapszabályba is be fog jegyezni a szervezet.

Borgula András

Borgula András, a szövetség elnöke elmondta: a Zsidó Közösségi Fórum nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani tagszervezeteinek és általában a zsidó civil szervezetek érdekérvényesítési képviseletére.

“A Kibic név, amivel a magazin indult, továbbra is megmarad a magazinnak, de ehhez a nagy volumenű faladathoz olyan nevet kerestünk, ami azt is mutatja, komolyan vesszük a feladatunkat. A szövetségünk nem kibic többé, hanem aktív játékossá kíván válni”, tette hozzá.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp