Nevet változtat a Kibic Szövetség

A szövetség elnöke, Borgula András elmondta, hogy a névváltozásra azért volt szükség, hogy ezzel is kifejezzék, nagyobb hangsúlyt szeretnének fordítani tagszervezeteinek és általában a zsidó civil szervezetek érdekérvényesítési képviseletére.

Közgyűlést tartott a Kibic Magazint is kiadó és a zsidó civil szervezeteket tömörítő Kibic Zsidó Szervezetek és Közösségek Szövetsége május 23-án, ahol döntés született a szervezet névváltoztatásával kapcsolatban. A Kibic Szövetség ezentúl a Zsidó Közösségi Fórum Szövetség néven működik majd tovább, amelyet hamarosan az alapszabályba is be fog jegyezni a szervezet.

Borgula András

Borgula András, a szövetség elnöke elmondta: a Zsidó Közösségi Fórum nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani tagszervezeteinek és általában a zsidó civil szervezetek érdekérvényesítési képviseletére.

“A Kibic név, amivel a magazin indult, továbbra is megmarad a magazinnak, de ehhez a nagy volumenű faladathoz olyan nevet kerestünk, ami azt is mutatja, komolyan vesszük a feladatunkat. A szövetségünk nem kibic többé, hanem aktív játékossá kíván válni”, tette hozzá.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp