Nevet változtat a Kibic Szövetség

A szövetség elnöke, Borgula András elmondta, hogy a névváltozásra azért volt szükség, hogy ezzel is kifejezzék, nagyobb hangsúlyt szeretnének fordítani tagszervezeteinek és általában a zsidó civil szervezetek érdekérvényesítési képviseletére.

Közgyűlést tartott a Kibic Magazint is kiadó és a zsidó civil szervezeteket tömörítő Kibic Zsidó Szervezetek és Közösségek Szövetsége május 23-án, ahol döntés született a szervezet névváltoztatásával kapcsolatban. A Kibic Szövetség ezentúl a Zsidó Közösségi Fórum Szövetség néven működik majd tovább, amelyet hamarosan az alapszabályba is be fog jegyezni a szervezet.

Borgula András

Borgula András, a szövetség elnöke elmondta: a Zsidó Közösségi Fórum nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani tagszervezeteinek és általában a zsidó civil szervezetek érdekérvényesítési képviseletére.

“A Kibic név, amivel a magazin indult, továbbra is megmarad a magazinnak, de ehhez a nagy volumenű faladathoz olyan nevet kerestünk, ami azt is mutatja, komolyan vesszük a feladatunkat. A szövetségünk nem kibic többé, hanem aktív játékossá kíván válni”, tette hozzá.

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp