Kiléptek a fényre a Kurucinfo újságírói és egy jót zsidóztak

A Kuruc.info több mint tíz év után megtartotta első nyilvános sajtóklubját április 24-én a Mi Hazánkhoz szélsőjobboldali mozgalom budapesti székházában, ahol többek között arról is szó esett, hogy a homokos lobbi erősebb, mint a zsidó lobbi, de ez csak azért van, mert a homokosok között is sok a zsidó.

A beszélgetést Novák Előd vezette, és bemutatta a Kurucinfó eddig inkognitóban dolgozó három szerzőjét a Bartók Béla úti MIÉP volt irodájában: Hering Józsefet a Pesti Hírlap, a Chrudinák-féle Panoráma és a Magyar Fórum volt újságíróját, jelenleg a Kurucinfó főmunkatársát, Esze Tamás ex-MIÉP-es politikust, és Lantos Jánost, a lap fiatal publicistáját.

A Kurucinfón a mai napig a következő rovatok szerepelnek: Antimagyarizmus, Holokamu, Humor, Bevándorlóbűnözés, Cigánybűnözés, Politikusbűnözés, Zsidóbűnözés. Amire, ha most valaki rákattint, akkor az alábbi címet olvashatja: Függőség és haszon: a zsidó kapzsiság esettanulmánya. (A cikkben 47-szer szerepel a zsidó szó.)

Az eseményről a 444.hu és azonnali.hu írt beszámolót. A 444.hu szerint a kitárulkozás oka az lehet, hogy a hasonlóan szélsőséges hangot megütő Origó és 888.hu mellett nem számít már olyan szégyennek egy ilyen lap működtetése. Illetve a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd láthatóan a kampányra szeretné valahogy vitalizálni a valaha népszerű újságot.

Novák úgy próbálta színesíteni a monotonná váló zsidózást, hogy megjegyezte, szerinte a homokos lobbi például erősebb, mint a zsidó lobbi. De Hering József nem most jött zavarba, és rávágta: „persze, mert a homokosok között sok a zsidó.”

Aztán azt kérdezte Heringtől, hogy zsidó-e. Erre Hering hosszas fejtegetésbe kezdett, amelyből kiderült, elég bonyolult viszony fűzte a múltban a zsidósághoz. Hering elmesélte, hogy a kommunisták elől Izraelbe menekült (mert többek között egy nagyorrú zsidó is befenyítette), de még Budapesten teherbe ejtett egy zsidó lányt, akihez kiment volna, de ez a lány már összejött addigra egy másik férfival Izraelben. Ekkor ismerkedett meg egy másik zsidó lánnyal, akit viszont elvett volna, de Izrael nem engedte, hogy összeházasodjanak. Ezért ő felvette a zsidó vallást a házasság miatt, amit később egy gyónással semmissé tett még Jeruzsálemben nem sokkal az esküvő után. Ennek a házasságnak már nem tudni, mi lett a vége, de Hering mostani felesége már egy sepsiszentgyörgyi nő, úgyhogy minden megoldódott az életében.

Novák a beszélgetés egy pontján Esze Tamásnak szegezte a kérdést: „Te náci vagy?” Esze erre azt mondta, Magyarországon nincsenek nácik. Sőt, soha nem is voltak. Esze Tamást hozzátette, őt nem érdekli a holokauszt, ő egy meghurcolt, bebörtönzött magyar katonatiszt fia, őt a saját sérelmei érdeklik. Sőt eredetileg nem is akart politikával foglalkozni, a pénz érdekelte. A rendszerváltás után egy német – magyar vállalkozást indított, ami ipari kazánokat…

De itt Novák nagy kacagások közepette közbeszólt. „Német,-magyar ha-ha-ha ipari kazán, ha-ha-ha Tamás bátyám ezt inkább hagyjuk is.”

Lantos János ezen a ponton tette szóvá, hogy immáron 1 órája és 10 perce beszélgetnek, de még egyszer sem hangzott el a cigánybűnözés kifejezés. Ő egy anekdotával érzékeltette a lap jelentőségét. Állítása szerint egyik ismerőse úgy keresett magának házat, hogy beírta a kiválasztott település nevét a Kurucinfó keresőjébe, és ha kevés volt rá a cigánybűnözés rovatban a találat, akkor megnézte magának.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp