Akár egy évig is tarthat Sas József felépülése az agyvérzésből

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Először mesélt agyvérzéséről Sas József, aki egy thaiföldi nyaralás során lett rosszul március elején. A Jászai Mari-díjas színész-rendezőt egy különgép fedélzetén tért haza Magyarországra.

Akár egy évig is tarthat Sas József felépülése, hogy újra használni tudja a bal kezét és a lábát. A rehabilitációs feladatok ugyanis az intézet elhagyása után is folytatódnak, írja az atv.hu.

Sast először egy budapesti kórházban ápolták, ám néhány hete átszállították egy rehabilitációs intézménybe, jelenleg ott gyógyul. A színész-rendező állapotáról eddig  nem sokat lehetett tudni, azonban most maga mesélt az állapotáról és a történekről is .

– Rosszul lettem, egyik pillanatról a másikra tört rám ez a fenyegető, ismeretlen érzés, és mire Zsuzsa felébredt, én már felöltöztem ott, a szállodai szobában, és vártam a segítséget  – mondta a Story magazinnak Sas József, akinek a kálváriája nagyjából egy hónapig tartott.

– Szerencsére a beszédközpontom nem sérült, a csapás, ha szabad így mondani, a bal oldalamat érte. Hosszú-hosszú gyógyulási folyamat lesz ez, hogy újra használni tudjam a bal kezem és a bal lábam, hogy olyan legyen minden, mint régen. Egy pillanatra sem adom fel, a lelkem erős, és remélem, a testem is megerősödik, és visszatérek a közönségemhez – szögezte le a 80 éves humorista.

A hír kapcsán a Mazsihisz mielőbbi gyógyulást kívánt Sas Józsefnek.

Jobbulást kívánunk Sas Józsefnek | Mazsihisz

Sas József humorista beszámolt arról, hogy súlyos agyvérzést kapott Thaiföldön, valamint arról, hogy megkezdődött a rehabilitációja. Gyors felépülést kívánunk neki. A magyar kabaré története részben a magyar zsidóság társadalomtörténete is Nagy Endrétől Hacseken és Sajón (Komlós Vilmoson és Herczeg Jenőn) át, többek között, a holokausztot gyerekként átélő Sas Józsefig.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp