Már a Ryanair is indít fapados járatot Budapestről Tel-Avivba

Jó hír lehet az utasoknak, hogy az El Al és a Wizzair mellett már a Ryanair gépeivel is utazhatnak Izraelbe a magyar fővárosból a 2019-es téli menetrendi időszaktól. Az útvonalon ugyanis árverseny alakulhat ki a fapados cégek között.

A légitársaság hetente négyszer repül majd a Ben Gurion repülőtér és Budapest között, írja az izraelinfo.com.

A Ryanair jelenleg 17 útvonalon kínál járatot Tel-Avivból Európába, amely októbertől 23-ra bővül: Athén, Berlin Tegel, Bologna, Brüsszel Charleroi, Bucharest, Budapest, Burgas, Gdansk, Karlsruhe / Baden-Baden, Kaunas, Krakkó, Marseille, Memmingen, Milánó Bergamo, Paphos, Poznan, Róma Fiumicino, Szófia, Thessaloniki, Bécs, Vilnius, Varsó Modlin, Wroclaw.

Eilatból 14 európai városba üzemeltet járatokat a Ryanair. Az Ovdáról és az újonnan megnyíló Ramon repülőtérről egyaránt repül az alábbi városokba: Pozsony, Budapest, Kaunas, Berlin Schönefeld, Krakkó, Milánó Bergamo, Varsó Modlin, Prága, Brüsszel Charleroi, Frankfurt Hahn, Karlsruhe / Baden-Baden, Gdansk, Poznan.

ÉVENTE 4,5 MILLIÓ UTAST FOG KISZOLGÁLNI A JANUÁRBAN MEGNYÍLÓ RAMON REPÜLŐTÉR

Kapcsolódó cikk:

Izrael új repteret nyit Eilaton a turizmus fellendítése érdekében – Kibic Magazin

Nagy felhajtás közepette nyílt meg a Ramon reptér hétfőn. Netanjahu szerint a helyszín mind a nyugodt hétköznapok, mind vészhelyzet esetén fontos stratégiai pont lesz. Izrael új nemzetközi repteret nyitott a Vörös-tengernél hétfőn azt remélve, hogy ezzel fellendítheti az európai téli turizmust. A helyszín ezen kívül a Ben Gurion alternatív légi kijárata lenne háborús konfliktusok idején.

 

Forrás:

Budapest – Tel-Aviv járatot indít a Ryanair ” Izraelinfo

Újabb hat járat indítását jelentette be a Ryanair a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2019-es téli menetrendi időszakban. Októbertől az egyik újdonság a Tel-Aviv – Budapest járat lesz, amely hetente négyszer repül majd a Ben Gurion repülőtér és Budapest között.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp