Egy álomcsapatba került a magyar és az izraeli válogatott legjobbja

Dzsudzsák Balázst a horvátok elleni, Eran Zahavit pedig az osztrák válogatott elleni mérkőzésen nyújtott teljesítménye miatt választotta a legjobbak közé egy francia szaklap.

A France Football című szaklap a legutóbbi Eb-selejtezők és a szintén a hétvégén zajló Afrika-kupa-selejtezőkből válogatta ki a legjobb teljesítményt nyújtó játékosokat. Ez alapján állította össze a saját álomcsapatát, amelybe a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs és az izraeli válogatott Eran Zahavi is bekerült.

Zahavi az Izrael-Ausztria válogatott labdarúgó mérkőzésen három góllal és egy gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez. A meccset az izraeliek 4-2-re nyerték meg. Dzsudzsák pedig a magyar válogatott horvátok elleni találkozóján járult hozzá magas színvonalú játékával a 2-1-es magyar győzelemhez.

A France Football álomcsapatába a következő játékosok kerültek be:

Darren Keet (Dél-Afrika) – Danilo (Brazília), Raphaël Varane (Franciaország), Fidan Aliti (Koszovó), Nico Schulz (Németország) – Dzsudzsák Balázs (Magyarország), Ross Barkley (Anglia), Leonardo Spinazzola (Olaszország) – Kylian Mbappé (Franciaország), Eran Zahavi (Izrael), Serge Gnabry (Németország).

Mégis mit keresnek ezek az izraeliek Európában? – Kibic Magazin

Idén kétszer is találkozhattak magyar és izraeli focicsapatok az európai kupasorozatokban, így aztán elég sokszor felmerülhetett az égető kérdés: mit is keresnek egy alapvetően Ázsiában található ország csapatai az európai kupákban? „Mehetünk Ázsiába…”, „Jeruzsálem mióta van Európában?”, „Még jó hogy Európa liga a neve…”

(Index)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp