Magyarországra látogat az amerikai Republikánus Párt egyik fő támogatója

Kenneth S. Abramowitz 25 különböző zsidó és cionista szervezetben aktív, köztük az Amerikai Cionista Szervezetben és a Likud Barátaiban. Szerinte a baloldali zsidó gondolkodás „egy olyan betegség, amire nem ismert a gyógymód”. 

A magát „racionális centristaként” leíró Abramowitz egy népszerű gyógyászati eszközökkel foglalkozó cég vezetője. A nemzetközi sajtó úgy írja le, mint a Republikánus Párt egyik legnagyobb adományozóját, írja a mandiner.hu.

Abramowitz meggyőződése, hogy a nyugati világ élet-halál harcot vív a radikális iszlámmal, és hogy az iszlamista fenyegetéssel szembeni legerősebb bástya – minden hibája ellenére – az amerikai Republikánus párt.

Kenneth Abramowitz

Tételeinek népszerűsítésére alapította a SaveTheWest.com nevű oldalt, amin a szélsőségesen baloldali nézetek terjedését figyeli meg Amerikában.

Abramowitz úgy véli, hogy lényegében a harmadik világháborút vívjuk “az Iszlám Állam, az Al-Kaidával, illetve a Muszlim Testvériséggel és Iránnal. Ezek mellett ellenséges országként tekint Törökországra, Katarra, Szaúd-Arábiára és Pakisztánra is. A legnagyobb veszélynek Iránt tartja: „Irán lényegében megígérte, hogy mindenkit meg fog ölni: népirtást ígértek az amerikaiak és az izraeliek ellen is”. Szerinte A következő 15 évben vagy Irán, vagy pedig Amerika meg fog szűnni a jelenlegi formájában. A következő 15 évben fog kisülni, melyik lesz az.

A vállalkozó a Mathias Corvinus Collegium március 22-24. közötti nemzetközi migrációs konferenciájának résztvevője lesz.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp