Együttműködési megállapodást kötöttek a Maccabi Európa Játékok szervezői a zsidó média képviselőivel

Többek között a Kibic Magazin is együttműködési megállapodást kötött az idén nyáron Budapesten megrendezésre kerülő Maccabi Európa Játékok szervezőivel.

Idén június 29. és augusztus 7. között Budapesten kerül megrandezésre a 15. Maccabi Európa Játékok. Az esemény lebonyolítására létrehozott EMG 2019 Sport Kft., illetve a mögötte álló Maccabi VAC Egyesület, a Mazsihisz és az MTK Budapest vezetői a mai napon együttműködési megállapodást írtak alá a zsidó közösségi média következő képviselőivel: Kibic Magazin, Heti TV, Breuerpress, mazsihisz.hu, Új Élet, Bálint Ház, Szombat. (Az eseményen a Szombat képviselője nem volt jelen.)

Jusztin Ádám, a Maccabi VAC, Heisler András, a Mazsihisz és Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke a zsidó média képviselőivel történő megállapodás aláírásán

A magyarországi rendezésű Maccabi Európa Játékok lehetőséget teremt arra, hogy a magyar zsidó közösség megmutassa kultúráját, vallását, intézményeit és vendégszeretetét a Játékok résztvevőinek, és a Játékokat figyelemmel kísérőknek a sajtón keresztül, olvasható a megállapodás szövegében. A szervezők továbbá kiemelik, hogy a Játékok a közösségi élményen keresztül új lendületet adhatnak a zsidó közösség életének.

Többek között ebben lehetnek a szervezők segítségére a zsidó média képviselői, akik azt vállalták, hogy felületeiken rendszeresen hírt adnak a Játékok előkészületeiről és lebonyolításáról. Így az elkövetkezendő időszakban itt, a Kibicen is több cikkben foglalkozunk majd a Maccabi Európa Játékok körüli eseményekkel.

A 15. Maccabi Európa Játékok szervezői korábban az ATV, a Sport TV, az Echo TV, az Origo, a Lokál, a Ripost, és a 888 képviselőivel kötöttek médiapartneri megállapodást.

Interjúnk az Európai Maccabi Szövetség elnökével itt olvasható:

A Maccabi sosem adja fel! – Kibic Magazin

Június 29. és augusztus 7. között Budapesten rendezik meg a Maccabi Európa Játékokat, amelyre több ezer zsidó sportolót várnak a világ minden tájáról. A játékok kapcsán Motti Tichauerrel, az Európai Maccabi Szövetség elnökével beszélgettünk. Amikor általában a zsidókról esik szó, akkor nem feltétlenül a sport az, ami először az emberek eszébe jut.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp