A te nácid, az én szövetségesem

Rendes jobbikosnak azt nevezzük, aki náci maradt, de fideszes lett. – Gomperz Tamás véleménycikkét ajánljuk a hvg.hu-ról.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Kétféle jobbikos van. Az egyik csoportba az antiszemita, náci jobbikosok tartoznak, akiket arról lehet felismerni, hogy együttműködnek azzal a baloldallal, amelyet a zsidó bevándorláspárti Soros irányít a háttérből.

A másik csoportban a rendes jobbikosok találhatók. Ők a Fidesszel működnek együtt. Ezért hiába írtak olyanokat hogy “az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük, jogunk van hozzá”, mi az ilyesmit kézrátétellel gyógyítjuk. Nézzék, Lenhardt testvér tegnap még izraeli zászlót égetett, ma már a kormánylapban publikál. Csoda történt!

Mi a bűnöd, fiam? Zsidóztam, atyám. Írd le százszor, hogy csalódtál Vonában, mert eladta a párt lelkét és “egy antiszemita pártból csinált egy filoszemita pártot”. Amint kész vagy, áldozhatsz nekem.

A teljes cikk itt olvasható:

A te nácid, az én szövetségesem

Rendes jobbikosnak azt nevezzük, aki náci maradt, de fideszes lett.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp