Zsidózva gúnyolódtak egy jobbikos képviselőn az Echo TV-ben

Jákob Péternek nevezték Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselőt az Echo TV Keménymag című műsorában. A csatorna később elnézést kért a történtek miatt.

A zsidó felmenőkkel is rendelkező Jakab Péter a Facebook-oldalán tette közzé azt a videót, amelyben az Echo TV Keménymag című műsor résztvevői Jákob Péternek nevezik a jobbikos képviselőt. A videóhoz fűzött megjegyzésben Jakab arra lenne kíváncsi, hogy a jákobozással vajon milyen célja lehetett Megadja Gábornak, a 888, illetve Vésey Kovács Lászlónak és Ambrózy Áronnak, a Pesti Srácok munkatársainak.

„Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai? Az Auschwitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?” – érdeklődik a jobbikos országgyűlési képviselő.

Az Echo TV közleményben kért elnézést a történek miatt. Mint írják, „az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.”

(Index)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp