A tévében ünnepli a fiatal zsidó lány meggyilkolását a Palesztin Hatóság

A terrort dicsőítő dal közvetítésével ünnepelte a Palesztin Hatóság a fiatal zsidó lány, Ori Ansbacher brutális meggyilkolását, akit egy hebroni terrorista ölt meg.

A dalban meghatározzák azokat a személyeket, akik majd pusztulást hoznak Izraelre – felsorolják a Palesztin Hatóság területén élő arabokat, az Izraelben élő arabokat, akik Haifán, Beer Sheva északi területén, Jeruzsálemben, Nazaretben és más városokban élnek.

A városnevek felsorolására felnőttek és gyerekek válaszolnak „itt vagyunk” felkiáltással, és felemelik ökölbe szorított kezüket.

A Mi vagyunk a palesztinok című dalt a jordán énekes, Rami Shafiq írta, és a cionistákat ellenségként határozza meg, dicséri azokat, akik jól tudnak köveket dobálni, és büszkén kijelenti, hogy nem félnek az ellenségtől.

A dal szerzője 10-szer annyi terrort ígér, mint amennyit Izrael eddig elszenvedett, akár 10-szer ennyi palesztin börtönbe zárása által is. Az énekes egy fiatal fiúra mutat, majd azt mondja: „ez a gyerek egy jövendőbeli terrorista, ez a gyerek egy jövendőbeli börtönrab”.

A palesztin tévében utoljára február 9-dikén sugározták ezt a dalt, korábban 2016-ban két alkalommal.

https://akibic.hu/2019/02/11/brutalis-gyilkossag-sokkolja-izraelt/

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp