Ford zsidógyűlölete miatt lett a country Amerika népzenéje

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Henry Ford gyűlölte a zsidókat és a jazzt, ezért összekombinálta, hogy a jazzt a zsidók találták ki, hogy azzal is uralni és kontrollálni tudják a feketéket, és aztán őket felhasználva leigázzák a világot.

Az 1920-as években két zenei stílus kezdett hódítani az Egyesült Államokban, az egyik az európai skót, ír népzenét és a feketék blues zenéjét ötvöző country volt, amelyet leginkább fehérek játszottak, míg a jazz tipikusan a feketék zenéje volt. Abban viszont, hogy a country legyen az amerikaik népzenéje, komoly szerepe volt Henry Fordnak, illetve az autógyáros antiszemitizmusának is.

Henry Ford zenét hallgat

Ford ugyanis akkora antiszemita és rasszista volt, hogy még Hitler is elismerőleg említette a Mein Kampfban, sőt, egy 1931-es interjúban azt nyilatkozta, inspirációt jelent számára Ford munkássága, és egy életnagyságú portrét tart róla a dolgozószobájában – olvasható az Index Ma is tanultam valamit sorozatának legújabb részében.

Ford azonban nem csak a zsidókat, de a jazzt is gyűlölte, így aztán összerakta a fejében, hogy a jazzt bizonyára a zsidók találták ki, mégpedig azért, hogy ezen keresztül kontrollálni tudják a feketéket, akiket világuralmi törekvésekhez akarnak felhasználni. Ford ezért rengeteg pénzt áldozott a country zene népszerűsítésére, és mire a rádiók elterjedtek, azok szinte már csak countryt voltak hajlandóak játszani, annyira népszerű lett ez a zenei stílus az egész országban.

A country tehát Amerika népzenéje lett, Ford tervével ennek ellenére mégsem aratott teljes győzelmet a „zsidók ármánykodása” felett, hiszen a jazz eközben az egész világon elterjedt zenei műfajjá vált.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp