Bar Refaeli lehet az Eurovíziós Dalfesztivál egyik házigazdája

Az izraeli szupermodell három más izraeli hírességgel együtt vezetheti májusban a Tel-Avivban megrendezésre kerülő dalversenyt. Feltéve, ha addig vádat nem emelnek ellene adócsalás miatt.

A mai napon jelentették be az Eurovíziós Dalfesztivál szervezői, hogy kik lesznek az esemény házigazdái. A választás Bar Refaeli szupermodellre, Lucy Ayoub arab-izraeli költőre, illetve két helyi tévésre Erez Tálra és Aszi Azarra esett.

Bar Refaeli

A bökkenő csak annyi, hogy tavaly az ügyészség vádemelési javaslatot nyújtott be Refaeli ellen adócsalás miatt. Amennyiben még az esemény előtt sor kerülne a vádemelésre, abban az esetben az izraeli modell nem lehetne a dalfesztivál házigazdája.

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál rendezési jogát azt követően nyerte el Izrael, hogy Netta Toy című dalával megnyerte a tavalyi versenyt. A kezdetekben az esemény helyszínének kiválasztását viták övezték, többek szerint ugyanis kizárólag Jeruzsálem adhatott volna otthont a dalfesztiválnak. Végül azonban a szervezők Tel-Aviv pályázatát fogadták el.

(JTA)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp