Csatlakozz te is a világ legnagyobb holokauszt megemlékezéséhez!

A Zsidó Világkongresszus idén is elindítja a közösségi médiában a #WeRemember kampányt, amellyel nem csak a holokauszt áldozataira szeretnének emlékezni, de a világon egyre nagyobb méreteket öltő rasszizmusra és idegengyűlöletre is fel szeretnék hívni a figyelmet.

2019-ben harmadik alkalommal indítja útjára a Zsidó Világkongresszus a #WeRemember (mi emlékszünk) kampányt a közösségi médiában. A kampány célja, hogy a január 27-i holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából megemlékezzen a vészkorszak áldozatairól, illetve felhívja a figyelmet az azóta történt népirtásokra és a világban egyre nagyobb méreteket öltő rasszizmusra és idegengyűlöletre.

A #WeRemember kampány tavaly 155 országban 650 millió embert ért el, és olyan neves személyiségek és szervezetek csatlakoztak hozzá, mint például Ferenc pápa, António Guterres ENSZ főtitkár, az UNESCO, Gal Gadot izraeli színésznő, a Chelsea futballklub vagy a New England Patriots amerikaifutball-csapat. 

A Zsidó Világkongresszus most felhívásban fordult a különböző szervezetekhez, hogy vegyenek részt a január 5-én elinduló kampányban. Mint írják, kezdeményezésükkel még több embert szeretnének elérni és újabb generációkat inspirálni.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp