Izraeli kerekesszékes táncosokért őrül meg éppen az internet

Zahava és Oren az Israel’s Got Talent elnevezésű tévéműsor válogatóján mutatták be kerekesszékes táncukat. A könnyeivel küszködő zsűri tovább is juttatta őket.

Az Israel’s Got Talent legújabb évadában éppen a válogatók zajlanak, az egyik decemberi műsorban éppen egy páros táncos produkciója következett. Az előadás azonban egyáltalán nem a szokványos módon zajlott, a két táncos, Zahava és Oren ugyanis kerekesszékekkel gördültek ki a színpadra. Előadásukkal pedig könnyeket csaltak ki a zsűri és a közönség szeméből.

A 63 éves Zahava csecsemőkorában gyermekbénulásban szenvedett, és ezért kényszerül a mai napig is kerekesszékbe, igaz, nincs teljesen a székhez kötve. Oren, aki amúgy teljesen egészséges, két mozgássérült szülő gyerekeként született, a kerekesszéket pedig csak a tánc kellékeként használja. A nem mindennapi táncosokat a következő körbe juttatta a könnyeivel küszködő zsűri. Az előadásról készült videókat pedig rengetegen megosztották a közösségi médiában.

(JPost)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp