Letiltotta a Facebook az izraeli miniszterelnök fiát

Jair Netanjahu olyan tartalmakat osztott meg Facebook-oldalán, amelyek az utóbbi napokban meggyilkolt izraeliek halálának megbosszulására szólítottak fel.

Jair Netanjahu, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök fia oldalát egy napra tiltotta le a Facebook. Az indoklás szerint Netanjahu több alkalommal is gyűlölködő posztokat osztott meg. Az egyik ilyen posztban azt javasolta, hogy minden muszlim hagyja el Izraelt, egy másikban pedig a palesztin terroristák által a napokban meggyilkolt izraeliek halálát kívánta megbosszulni.

Jair Netanjahu

Az izraeli kormányfő fia nemrég arról posztolt, hogy a média, illetve a baloldali civil szervezetek és politikusok is mind árulók. Magát a Facebookot pedig gondolatrendőrségnek nevezte. Jair Netanjahut korábban már többször is kritizálták a közösségi médiában általa megosztott bejegyzések miatt.

(JTA)

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp